__zulfisiniz__ Kızlar benim çocuk hastalandı yani ateşlendi arabamızda yok komşuya gitmiştik oda bu şurubu verdi bende bu şurubu verip vermeme arasında kaldım yaa naoayım 20 aylık 🥺🥺 acil yazın ama kusuyor bide öksürüyor üşütmüş galiba
TheMomm __zulfisiniz__ Komşunun verdiği ilaca göre hareket etmeyin lütfenn belki enfeksiyon falan vardır
MinnakAsel __zulfisiniz__ 20 aylık bebeğe ateş düşürücü olarak calpol ve pedifen öneriyor doktorlar daha çok bunlar ateşte çok etkili oluyor ama bence bir acile götürün enfeksiyon kaynaklı olabilir annem zamanında öyle bir hataya düşmüştü başkasının ilacını abime icirmis çok kötü zamanlar geçirmişler aylarca yoğun bakımda yatmış
crazymommy __zulfisiniz__ Ben netten araştırdım. Hastalıga çözüm degil dir sadece ateşin etkisini azaltır diyor. Kaç derece ateş ölçümü yaptınız mı
TheMomm __zulfisiniz__ taksiyle falan gitme imkanınız yok mu yine de siz bilirsiniz ama tylolun bi faydası olacağını sanmıyorum
crazymommy __zulfisiniz__ Bence taksi çagır imkanın varsa doktora görür Allah esirgesin havale falan da geçirir çocuk bak
crazymommy __zulfisiniz__ Bende küçükken oğlum böyle ateşlendi evde şurup falan verdim sabah götürelim diye araba yoktu o zaman da çocugum sabah havale geçirdi az daha kollarımda gidiyor du hiç unutmuyorum o anı. Sende benim gibi o anı yaşamak istemiyor san doktora gidin sabaha bırakma derim canım. Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah
Cennet-Eserr __zulfisiniz__ calpolun içeriğinin aynısıymış bende calpol almaya gittiğimde ellerinde yokmuş tylol vermişti aynısı demişti