Kadernur Kizlar 5 aylik oglum var bu gun bi liste yapim dedim Gece 12 Sabah 6 bucuk 8.00 uyanis 9 9.00 uyanis 10 12.30 uyanis 1.20 3.00 uyanis 3.50 5.4.05 uyanis 5.50 Simdi 8 aksam uykusuna yatti nasil sizce gun icinde cok mu uyuyor aceba bazen uyutmayim diyorum ama dayanamiyo
Kadernur Alpingo emmeye kalkiyor ayni xamanda uyku egitimi de vermeye calisiyorum besiginr alistirmaya
Alpingo Kadernur ağlatma ama olur mu..şahsi fikrim bak oğlum 20 aylık artık kendi uyuyor coğu zaman..beraber yatağa giriyoruz onunla o uyuyor sonra ben kalkıyorum..maşallah kuzuya
Liyaninannesiiii Kadernur Benim bebiste hemen gemen böyle ama 8den sonra 9 gibi kalıyor 11 12 de uyuyor
Snowglobe Kadernur yeni doğan gibi uyutuyorsunuz ve bence bu gelişimini olumsuz etkiler. 3 uyku yeterli. 2 buçuk 3 saatte Bi uyumalı
Serpil51 Kadernur bence çok yanlış gün içinde 3 kez uyusa yeterli mesela örnek yazıyorum sabah 7 de uyansa 9-10 arası ilk uyku 12.30-1:30 arası ikinci 15.30-16:30 arası üçüncü akşam da en geç 20.00 uyumuş olmalı
1mom1beybi Kadernur evet gündüz fazla uyutuyorsunuz bu ayda üç gündüz uykusu uyanıklık süreleri de kısa muhtemelen 45 dk’da bir uyanır bebeğiniz ben uyku eğitimi verdim onun için net söyleyebiliyorum. Akşam 8’de gece uykusu için geç
Alpingo 1mom1beybi nasıl geç:) kime göre?:) bence çok ideal..doktorlarda öyşe diyor sizin bebeğiniz kaçta yatıyor:)
1mom1beybi Alpingo her 20 aylık bebek böyle uyumaz ki. 24 aylık arkadaşımın bebeği ve hala ayağında sallıyor bir saat sonra zar zor uyuyor