Mmomm Selam anneler, 15 aylık bebekleriniz ile gününüz nasıl geçiyor? Söyleyebildiği kelimeler var mı? Gel gel, bay bay vs yapıyor mu becerileri neler? TV izletiyor musunuz?
Kk41 Mmomm anne mama meme dede baba gel hala attı gibi kelimeleri var. Tv izletmiyorum. Bay bay grl gel yapıyor . Oyuncaklarla bol vakit geçirir .
Aezgi Mmomm 14 ay 20 günlüğüz anne mama gel gel diyor çaya veya prize dokununca cıs diyor 😂 alkıs diyince alkıs bay bay yapıyor öp diyince öpüyor arada cok bunalıyorım durmuyor tv actım oluyor kısa süreli ama dahda yürüdüğü yok ama😣
mertbebekkk Mmomm 10 gün sonra 14 aylık olcak oğlum TV izliyo malesef .baba dede diyo sadece onlarda bilinçsiz. değişik değişik sesleri çok var ama anlamlı hiç bişey yok henüz bende çok merak ediyorum ne zaman olcak acaba ☺️
Kk41 Mmomm evet mutfağa gidince der mama.Emmek isteyince üstüme geliyor meme diyor .annemi en sık gördüğü ona anneanne der. Bilinçli söylüyor yani
Kk41 Mmomm rica ederim her bebek farklı belli olmuyor. Benim bebegim de henüz yürümüyor 16 aylık. Ayrı ayrı gelişim gösteriyorlar işte .
Mmomm Aezgi 1 aydan fazladır gayet kontrollü yürüyor, söylediklerinizin hepsini yapıyor ama anlamlı kelimesi yok henüz 🤷🏼♀️
Mmomm mertbebekkk benim oğlumda zaman zaman yüzüme bakıp anne diyor ama 1 hafta demiyor mesela tam anlamıyla bana ne zaman anne diye seslenecek merak ediyorum. TV ne kadar izletiyorsunuz günde. Maalesef bende açmak zorunda kalıyorum zaman zaman
mertbebekkk Mmomm bay bay alkış öpücük herşeyi biliyo anlıyo getir dediğim herşeyi getiriyo veya yerine koyuyo kaka yapınca bile bezini ıslak mendilini getiriyo kısaca herşeyi anlıyo ama konusamiyo ☺️
Mmomm mertbebekkk bezini değiştirirken boğuşuyoruz biz resmen sizinki ıslak mendilini bile getiriyormuş 😂
mmek_2014 15 aylık oglum baya derdini anlatabilecek kadar konuşuyor artık çok şükür 🤲alkış bay bay gel gel gibi taklitleri yaklaşık 9 aylıktan beri yapıyor. Organlarını ögrendi yakın zamanda. Tv hiç izletmedim bu güne kadar.
RuzgarGulsah Mmomm 14 aylık oğlum 20ye yakın kelimesi var ama bi ara anne diyordu sadece şimdi 2 gündür başladı yine farklı kelimeler söylemeye gel gel bay bay hepsini yapıyor vücudunun bütün bölümlerini gösterir çöpünü çöpe atar yemeğini kendi yemeye çalışır oyuncaklarımız oynarız bol kitap okuruz tv izlemiyor 😌