spaceship ahmt yok, o zaman limiti var mı diye sorsaydınız ben ve diğer arkadaşlar daha net anlardık sorunuzu.
Deletedmom_5 Aryasya Benim için zor degil😇. Satis yapmak istiyorsak mecbur yoksa urunlerimiz en asagiya dusuyo. En fazla 1 haftada 1 yeniliyorum ben.
Atikeemre14 ahmt hayır yok canım hemen hesaabina katar yarın geçer hesabına bende satış yapıyorum ordan
ahmt Atikeemre14 bide ilana girince altta görüntülenme sayısı falan yazıyor ya indirim teklifi yazıyor o ney
Aryasya Deletedmom_5 tekrra silip yuklemeden sadece aciklamada falan degiaiklik yapinca kaydedince başa cikmiyor mu
Atikeemre14 ahmt mesela bir tane bir şey beğendin o ürünün fiyatı 100 TL sen 100 vermek istemiyorsun 60 vermek istiyorsun teklif gönderiyorsun ordan
ahmt Deletedmom_5 bu indirim teklifleri ne oluyor paylaştığım ürünün altında görüntülenme sayısı falan yaziyorya
NazAli Deletedmom_5 ya lütfen bakar mısınız ben bir ürün aldım parayı da yatırdım ama karşıdaki çekemiyor para cüzdanında var ama nasıl çekileceğini bilmiyoruz onaylamak mı lazım nedir