ahmt Kızlar satış yaptım 400 yakin bi para var şuan dah yüksek miktarda çekebilir miyiz parayı bi sınırı var mı
Deletedmom_5 ahmt 1 buçuk yıldır gardropsda saticiyim. Gardrops cuzdaninizda ne kadar varsa o kadar cekebilirsiniz.
Atikeemre14 ahmt hayır yok canım hemen hesaabina katar yarın geçer hesabına bende satış yapıyorum ordan
ahmt spaceship soyle diyim suan 400 tl var bende örnek 1000 tl olunca çekmek istesem direk olur mu yani
NazAli Deletedmom_5 ya lütfen bakar mısınız ben bir ürün aldım parayı da yatırdım ama karşıdaki çekemiyor para cüzdanında var ama nasıl çekileceğini bilmiyoruz onaylamak mı lazım nedir
Deletedmom_5 PembePelikan Surekli ilan yenileyin bide takipci sayiniz bi tik yuksek olunca iyi oluyo 20 den fazla urun sattim simdiye kadar🤭.
Mgf Deletedmom_5 merhaba gardrops ta kesinti oluyo mu peki dolp gibi. Birde kargo ücretleri fln nasıl dolpta çok yükseldi. Gardrops ada güvenemiyorum
spaceship ahmt yok, o zaman limiti var mı diye sorsaydınız ben ve diğer arkadaşlar daha net anlardık sorunuzu.
Deletedmom_5 ahmt Cekebilirsiniz ama o kadar bekletmeyin derim satildikca cekin kartiniza yatsin gardrops bu isi belli olmaz😂.
Deletedmom_5 PembePelikan Dedigim gibu musait oldugunuzda surekli ilan yenileyin olur sizinde. Ana sayfaya duser surekli urunleriniz😊.
ahmt PembePelikan cevap veren olmuyor bazen secili hesaplar var . Desen cevap yok bazıları fotograf atıyor fiyatta anlaşıyoruz alacak hop ben başka yerden aldım diyor tam çıldırmalik
ahmt Deletedmom_5 bu indirim teklifleri ne oluyor paylaştığım ürünün altında görüntülenme sayısı falan yaziyorya