Boncuk21 Kızlar bebeğim üç aylık doğduğu günden beri her altını değiştirdiğinde krem sürüyorum. Fazla mı sürüyorum sizce siz ne kadar sıklıkla sürüyorsunuz
Ness23 Ben de her değiştiğimde sürüyorum ama kalın tabaka oldugu için yayıyorum ıyıcd hıc pişik olmadı
yusufmertmom Deletedmom_22 yaa bende kızarınca sürüyorum. Eskiden geçerdi kızarıklık şimdi geçmiyor hiç. Sürekli yıkıyordum hava soğuk diyr fazla yıkamıyorum o yüzden mi kızardı acaba
Iscan Boncuk21 sudokrem günlük kullanıma uygun değil diye okumuştum sadece kızarıklık oldugunda kullanıyorum bephantol pişik onleycı krem var oda çok guzel gunluk kullanyorum hiç pişik olmadı
Mevacanimkizim Boncuk21 sadece kizardiginda yani pişecek gibi durduğu zaman hemen geçiriyor zaten ikinci sürmeyi bile gerektirmiyo erken farkedersen
drnerkn Boncuk21 sudokrem içeriği iyi bir ürün degıl mustela yada urtekrama gecmenizi öneririm birde pişik kremi kızarıklık oldugunda uygulamak gerek sadece her bezde asla gerek yok deri sürülen hiçbir maddeyi filtrelemez direk kana karısır nekadar az kimyasal okadar iyi
1kiz1oglan- Neden surekli krem sürüyorsunuz ki , zamanla zararlı olmaz mi sürekli sürekli, kızarmaya başlarsa hemen sürüyorum geçince bırakıyorum
Minikbirkalp Yanlizca kızarıp pişik olmaya başlayacağı zmn kullanıyorum ki tek kullanımda geçiyor bence her açmada gereksiz kullanmak kimyasal sonuçta 🤷 ama sizin tercihiniz sonuçta
yusufmertmom Deletedmom_22 ama sadece anüste kızarıklık var. Hep aynı ıslak mendil kullanıyorum 4,5 aydır