Sclscl ayaz07 herkes tavsiye ediyo canım ben ilk dozunu yaptırdım. Sağlık ocağındaki hemşire eğer yapılmazsa ve hastalığa yakalanırsa hastanede yatcak kadar ağır geçiyomuş hastalıkları. Tavsiye ediyomusunuz dediğimde kesinlikle yaptır dedi. Ayrıca ben ilk gittiğimde aşı olcak sanıyodum 267 TL’ye aldım bi baktım ağzına 2 3 damla bişey damlattı hemşire hatta gülmüştüm bu mu aşı 2 3 damlaya 267 tl mi verdim diye 😂😂 işin şakası ben tavsiye aldım hep
Eslemmina ayaz07 kızım hastanede yattı rota virüsü yüzünden 3 aylık olmasını bekliyorum. Kendiniz ishal olduğunuzda nasıl ağrı çekiyorsunuz küçücük bedenleri o karın ağrısı çok fazla. Yaptırma imkanınız varsa yaptırın muhakkak
Eslemmina Sclscl 4 gün hastanede yattik biz ölümle sonuçlanan hastalar bile var dedi doktor aşırı sıvı kaybından
Defnem_ Benim doktorumda aşı bağırsaklarda kanama yapabiliyor dedi kararı bana bıraktı bende ne yapsam bilemedim
Farahzeynep Yaptırıp hastanede yatan bebekler de var, yaptırmayıp hasta olmayanlar da var. Çok pahalı bir aşı, ben de çok kararsızım. 13 haftalığız şu an 14. Haftaya kadar yaptırabiliyor, git gel yaşıyorum.
Egecim ayaz07 Alerjisi olduğu için bebeğime yasakladı normal doktor da alerji doktoruda tetikleyiciler varmış içinde.
ErtugrulAnnesii ayaz07 kesinlikle yaptırılması gerekiyor eğer aşılıyken rota virüsü kaparsa daha kolay atlatıyor 48 saat gibi bi süreçte. Ama eğer olmazsa Daha uzun bi süre ishal kusma ateş iştahsızlık beraberinde elden ayaktan düşüyor çocuk.
koncuy69 ayaz07 Geçen buraya bir anne 2.5 aylık çocuğunun rota virüsüne yakalandığını yazdı ve doktoru bu yüzden çok hastasını kaybettiğini söylemiş.. Karar sizin.
Eslemmina koncuy69 hala devam.ediyor ishali hastaneden çıktık ama ishali devam ederse tekrar yatacağız
ayaz07 Bu kadar önemli olan bi asiyi nasıl olurda devlet karsilamaz ki oğlum 4 aylik oldu bu aşı 3üncü ayda yapiliyomus bize hicbisey demediler bile
koncuy69 ayaz07 aslında sağlık bakanlığına yasmak lazım. Mülteci memleketiyiz bu durumla çok sık karşılaşmak mümkün..
Birsu3435 ayaz07 bende yaptırdım hiç pişman değilim 2. Dozu 5. Ayda olacak tedbir bizden taktir Allah'tan
ayaz07 koncuy69 malesef o kadar insani aldilar bir hastalik cikardilar bide asi ücretli sanki onlar bizim deilde biz onlarin ülkesindeyiz gibi