Ferah16 cevaplarınız için tekrar teşekkür etmek istedim. Okuyana belki faydası olur diyerek süreçle alakalı son durumu paylaşmak istiyorum. Bu süreçte yorumlarınız bana destek oldu ve evet psikoloğumla görüşmeden işe başlayamayacağımı farkettim ve çoğu şeyi farketmemde etkili oldu. Ben bağımlı bir çocuk yetiştirmek istemiyorum diyordum ama kendim ona bağımlıymışım bunu farkettim,sadece öz bakımıyla ilgili bile kimseye alan tanımadığımı farkettim ve bu şekilde ilerlersem onu da kendime bağımlı kılacağım belli ki. Ona yokluğumla başetmeyi öğrenmesi için de alan tanımalıymışım. Ondan dafa fazla zorlanacak olan benim çünkü onu özlememin yanında travmalarım tetikleniyor ama bebeğim ben değil. Ben de annem değilim. Umarım sağlıklı ve kolaylıkla ilerleyen bir süreç olur bizim için. Şuan için sadece denemem üzerine karar aldım, duruma göre devam edip etmeyeceğimizi göreceğiz. Bir de şunu eklemek istiyorum babannemi ve dedemi kısa zaman içinde kaybettim, büyürken hep onlarlaydım ve öyle çok şey paylaşmışız ki çok sanşlıymışım. Çoğu şeyi dedemden öğrendim yüzmek, uçurtma uçurtmak, kardan adam yapmak gibi. Belki bebeğim de aile büyükleriyle güzel bağlar kuracak ve onları çok sevecek. Bizden başkalarıyla da kaliteli vakit geçirmesi belki de onun şansınadır. İnşallah öyledir. Bunlara odaklanarak kendim için kolaylaştırmaya çalışıyorum. Sevgiler💕