ikibebedublekahve Bulaşık, deterjanlar, sabunlar, soğuk vs. derken ellerim çok kurudu çok çatladı. Önerebileceğiniz size iyi gelen nemlendirici yada doğal nemlendirme yöntemleri var mı? 🌺
Fenty ikibebedublekahve CeraVe markasının kuru ciltler için nemlendiricisi var sadece el değil diğer yerlerde de kullanabilirsiniz gün boyu güzel nemlendiriyor. https://ty.gl/axhx0gg0d0
NesLyy- ikibebedublekahve Ben mutlaka peeling kullanıyorum , Bioderma nemlendirici krem kullanıyorumm birde☘️
zirkka ikibebedublekahve Bence en güzeli vazelin gece yatmadan bolcu sürüp ameliyat eldivenlerinden takıyorum ayağımada aynısını yapıp çorap giyiyorum mis gibi oluyo pammmık gibi
eceunverkanra ikibebedublekahve Bepanthane derma bana iyi geldi baya ellerim yara bere icindeydi onu surmeye basladigimdan beri cok daha iyi bir de cerave oneriyorlar ama onu denemedim.
ikibebedublekahve NesLyy- peelinge hiç vaktim yok valla krem sürebilirsem şükrediyorum 2 buçuk aylık bebişle 😂
tuttioz ikibebedublekahve Atopik ciltler için olan kremlere bakabilirsin onların nemlendirme özelliği çok yüksek oluyo
katatonia ikibebedublekahve cildin üstünde sanki hemen koruyucu tabaka oluşmuş gibi hissediyorum ben. umarım siz de fayda görürsünüz.
lasupinet ikibebedublekahve Zeytinyağını ve şekeri karıştırıp peeling yap canım haftada 1 veya 2 kere. krem olarakta arko kullanıyırum