Poyrisss marbling00 oğlum 5 aylık hala aynı değişmedi bende çözüm bulamadım koala gibi kucaktan inmiyor
Xxcns marbling00 benim kızım da öyleydi oturmayı öğrenince indi kucaktan yani 6 aylık olunca . Allah sabır versin çok zor ☺️
Mv08 marbling00 geçicek merak etmeyin benim kızım da öyleydi gündüz sürekli ağlar gece 12 den önce uykuya dalmazdı ama şimdi gündüzleri daha az ağlıyo artk kendi kendine oynayabiliyo gece de 9 gibi dalıyo artk şuan 3 ay 6 günlük yavaş yavaş gün yüzü görüyoz bizde 😂 yani büyüdükçe farklı dertler güncelleniyor aöa en azından ağlamasının azalması çok büyük bişey
ptircik marbling00 sling doğumdan itibaren kullanılıyor ten tene temas için çok iyi ama duruş şekline bacakların nasıl durması gerektiğine bakarak koyun mutlaka. Sizi anlıyorum benim de ilk aylarım çok zorlu geçti 4.aya girmek üzereyiz hâlâ ara ara zorlandığım oluyor ama o ilk ayların krizleri belirsizliği azalıyor 🌸🙏🏻
yagmursen marbling00 ben yasadım.. geçecek.. simdi anakucagında sallanmayı cok seviyor yatırdıgımızda bizi izlemeyi seslenmeyi oynamayı cok seviyor.. simdilik alın kucaga sarılın 😊
Leylam38 marbling00 aynı benim bebeğim 3 aylık olduk sürekli kucakta yoksa bas bas bağırıyor ağlıyor susmuyor ne zaman bitecek bu boş boş ağlaması mızırdanması merak ediyorum sürekli kendine ilgi istiyor bebişimiz
tgg 6 aylik olana kadar evde bebek arabasiyla gezdik cokk rahat oldu, 6 aydan sonra durmadi donmeleri basladigi icin suan 8 bucuk aylik bi yere koyup is vs yapilmiyo artik. ama evde bebek arabasi donemi cok rahatti
GezginPaNDa marbling00 ben de çıldıracak gibi oldum . Saçlarım beyazladı göz altlarım morardı aşırı kilo verdim ama 4 ayda 1 tık azaldı 7.ayda 1 tık azaldı yürümeye başlayınca baya azaldı