Anneko Kirmiziboncugunannesi yeminle ne eksik ne fazla hep aynı durum o vakit geldiği an asla susmuyor bende bunları yaparken aaa ağlaması kesildi oynuyor diye rahatlamıyorum asla sadece ağlama sıklığına mola veriyor o kadar çok ağlıyor ki gözleri kızarıp morarıyor ağlamaktan en sonunda yorgun düşüp 5 dk gözlerini kapatıyor. Sonra kaldığı yerden devam saat 10 oldu mu bir anda susup uykuya dalıyor ama asla 10 dan önce uyumuyor. Uyusa da kalkıyor
Kirmiziboncugunannesi Anneko sizin daha vahimmiş durum. Biz de her gün kriz yok bazen kriz bazen mizmizlik neyse ki gece rahat akşam üzeri bir saat falan geliyor terelelli huysuzluk, ağlamayı uzatıp tıkanıp bir de öksürmesi var ah ah Allah yardımcımız olsun valla
Minisinannesiii Kirmiziboncugunannesi Çocuk uyumayınca modernlik kalmiyo hepimiz sallanarak büyümüşüz bi sorun olmamış ne varsa eskilerde var
Memolininannesi Kirmiziboncugunannesi bende onu kullanıyordum fayda etmedi bunu kullanınca rahat ettim
Kirmiziboncugunannesi maysa-19 aynen öyle bana kalsa serbest serbest takilcam da iste kafa karıştıran cok en çok da eşim eldivenleri zor cikarttiriyorum valla üşüyor diyor sacmalama diyorum keşfetmesi lazım bebeklerin elleri öyle olabilir normal diyorum yok efendim üşüdü 😂
yusufmertmom Kirmiziboncugunannesi 3 aydan sonra biraz daha rahatladık. Piyasada denemediğim ilaç kalmadı 🤦🏽♀️ En son relaktaz işe yaradı bide sab simplex
Kirmiziboncugunannesi yusufmertmom evet onları da çok duydum kontrolümüz var bu hafta sorcam doktoruna
Kirmiziboncugunannesi ElifS95 aynen öyle eşim de öyle ikinci kaynana gibi 😂 ama tabi onu daha rahat susturuyorum bebeğin ağlamasına iki saniye dayanamıyor al sunu diyor cok dayanamıyor ben napiyim diyorum içim yanıyor yine de susturmak zorundayım al şunu diyemiyorsun tabi kimseye o sana muhtaç
ElifS95 Kirmiziboncugunannesi tabii ki eşlerin daha anlayışlı olması lazım ben ev hanımıyım bebeğime kendim bakıyorum kimseye de bırakamıyorum bırakmakta istemiyorum kendime hiç vakit ayiramiyordum Allah’tan uykuyu desteksiz yaptık rahat ettim akşamları diken üstünde çay içiyordum ha uyandı ha uyanacak diye şimdi rahatım eşimde ağlayınca neden ağlıyor diyip duruyordu şimdi o da rahat akşam başbaşa vakit geçiriyoruz gündüz rahat uyuyor uğraşmak zorunda kalmıyor ama lafa gelince çocuğu ağlatma oluyor sanki o kadar kolayda böyle rahat ediyorlarsa biz anneler uğraşıyoruz kendimizden fedakarlık ediyoruz diye 😭
yusufmertmom Kirmiziboncugunannesi ben hep kendim aldım. Doktor deneyeceksin dedi çünkü. Sor tabi ama sab simplex ile başla derim
Kirmiziboncugunannesi SeyitBilalmom valla biz konuşurken beşiğine yatırdım ne hikmetse ilk kez burada uyudu her gün huy değiştiriyorlar atakları var vs bitmeyecek galiba bu endişeler ne yaparsak yapalım
SeyitBilalmom Kirmiziboncugunannesi Allah’ın izniyle bitiyor sadece bu süreçlerde kendini ve bebeğini en az yıpratmaya bakacaksın
Kirmiziboncugunannesi Almi4134 evet bendeki küçük beşik de o tarz hamak gibi ama istemiyordu yatmak ancak uyuduktan sonra koyuyordum sallanmak istemiyordu