guldennnn CemreNadir aslında ben mide ameliyatlıyım midem de hala küçük accuk zorlasam veririm de zorlamıyom işte 🤣
yuhumgeliy prensesannesi_34 aslında bir 5 kilo alsan güzel olur ama yine zayıf durursun 65 olmalısın sanırım. Ben 1.70 şuan 66.5 kiloyum 62ye düşmek istiyorum olmuyor çünkü yiyorum 😂
guldennnn prensesannesi_34 zayıf olmak her zaman daha iyi kilolu olmaktan🥲 bu bi gerçek valla keşke bende 55 olsam😢 hayatımda 55 i en son 5. Sınıfta gördüm😁🤣🤣
guldennnn CemreNadir ya ben öyle çok aman aman yemiyorum ki valla ya😐 ekmek zaten yemiyom çok iki lokmada doyuyorum kola falan asitli hiçbişey içmiyorum neden kilom sabit anlamadım. Aç kalınca veriyorum bi tek
Rainnnn guldennnn benimde 10 kilo fazlam var diyet yapmıyorum ama biraz hareket vs ile bu ay bitene kadar 2 kilo vercem bakalım gereksiz ağzıma attığım şeyleri kestim sadece 😑
guldennnn Rainnnn ben bişey yemiyorum ki ya fazla midem küçük zaten 🥲 acıkınca ağzıma kuru incir kayısı falan atıyorum ama yine aynı kilom ben anlamadım ya. Yıllardır böyle ekmek de fazla yemem kola falan içmem napiyim ben bilmiyorum
Busra2326 Genc1prensannesi emziriyor musunuz? Benim bebeğim 3 aylık bende yapmak istiyorum aralıklı orucu ama korkuyorum sütüm kesilir diye
Genc1prensannesi Busra2326 benim bebe 2.5 yaşında emzirmiyorum canım ama araştır bi emziren annelerden de yapanlar var diye duydum
senbanabaksana DemirAlaz bizim var öyle bı grubumuz 20 kişiden oluşuyor 21, olmak istersen dm lütfen 🤗🤗🤗