Ysf-kn gercektenyetooo 😂😂😂bende varım diyorum 2 saatçi sen çocuğu gezdir ben bakıp çıkayım bi tavır bi tavır eşimin bu huyuna sinir oluyorum merak ettim severim de bergen şarkılarnı
Mehriban27 Ysf-kn gercektenyetooo durun bende kaldim yemin ederim bu gün her şeyi birakip tek başina gidecektimki gidemedim temizlik yemek market etçi derken kaldi sonra instada bir yazi okudum kiz babalarinada izletin diye haftaya ikizleri anneme posta yapip gideriz diye pilanladik ama daha annemin haberi yok 😂
Ysf-kn babyfaceee dedim avm de 2 saat gezidirivwr bakayım bi tavır yapıyo tmm ya sen bak biz seni koyar babaannesine dolanır geliriz fln anlayışsızbemimki
Lina34 En çok benim.gitmem lazım sinemaya isim benzerliği ve babam çok severdi şarkılarını oyuzden benim adımı Bergen yapacakmış ne olmuşsa Belgen olmuş tek fark L ve R 😀🤩
babyfaceee emirinannesi3434 yaaa😁🙈 benim minik 3 aylık diğer kızım 3 yaş bende iyi bakiyo valla. Gözüm arkada kalmiyo.
Ysf-kn gercektenyetooo şimdi yine dedim de hiçmi. Merak etmiyon yaşlı gibisin için ölmüş dedim seni koyum izlede lafı bi kurusun diyo aman daha demem aynen dediğin gibi nete düşsün rahat rahat izlerim