Rabiamhmt 2 aydır bebegım kendınıde benıde mahvettı korkuyo kakasını yapamıyo sert yapıyo zorlanınca kan gelıyo sıcak suda oturttum duphalac verdı doktor ıse yaramıyor dulcosoft kullanan var mı etkısı nasıl lutfen aglıyorum gunlerdır o aglayıbca bende bıttım artık
huzunkovankusu Rabiamhmt kaç aylık bebeğiniz geçmiş olsun 😔 duphalac bizde 2-3 gün sonra etki etmeye başladı
cicekbahcem Rabiamhmt 6 aylıkken başladık dulcasofta ,evet bayağı fayda etti,direk her gün vermedim ben ,şu an 9 aylık ara ara veriyorum, sadece icirmesi sorun oluyor Duphalac kendim kullanıyorum çok karın ağrısı yapıyor
Ayln1613 Rabiamhmt makatında çatlak olabilir mi kabızlıktan kaynaklı oluşmuş olabilir doktor bakarsa anlar çatlak olunca çok canı yandığından yapmak istemiyorlarmış
huzunkovankusu Rabiamhmt yulaflı kayısılı şeyler de denediniz mi ek gıda alıyordur artık, mercimek biraz sebzeli falan, kabak bunlar da iyi gelir
Rabiamhmt huzunkovankusu pırasa corbası verdım zeytınyagı ne verdıysem basta cok sert zaten sert olan yer kanatıyo poposunu bıraz ishal olsun ıstıyorum cunju korkuyo tutuyo tuvaletını
Ask35tego Bize de doktor probiyotik verdi ama ishal kaynaklı Bağırsak düzenleyici isterseniz doktora sorun ismini yazabilirim yoğurtla karıştırılıyor günde 1 adet FORBİOME