daisybebek Kızlar adetim her ay düzenli, bu ay 3 gün geçince test yaptım negatif çıktı şuan 6 gün oldu halen olmadım. 16 aylık kızım var emziriyorum, Allah verirse kabulüm ama pozitif ihtimali var mı hala sizce?
Melissara daisybebek korunmuyorsanız tabi yüksek ihtimal😅 neden gidip erken gebelik testi yapmıyorsunuz veya en doğru sonuç verem kan testi😅 3 gün gecikme oldu diyorsunuz normalde düzenliyse ve bu şekilde gecikme olduysa hemen gidin teste
daisybebek Melissara erken test yaptım işte ama negatif çıktı. Biraz daha bekleyim. İnsan benzer şey yaşayanlardan bilgi istiyor ister istemez 😅
daisybebek Bilge00 benden şubattan şüphelendim ama normalde her ayın 6-8 gibi oluyorum ama baksana 14 ü oldu hala tık yok
Klnccc daisybebek ayy bende aynıyım off 6 gün geçti hep düzenli olurdum şuan için hazır değilim inşallah hamilelik yoktur test yapmaya bile korkuyorum
Azranurum_06 daisybebek benim 3 gün geçti yaptım çıkmadı 4 günü yaptım çıkmadı 5 günü yaptım çıkmadı 1 hafta geçti yaptım çıkmadı sonra herhalde değilim dedim hasta olurum yani bir şey vardır düzensiz olmuştur dedim ondan sonra 2 hafta da tekrar yaptım bu sefer çizgi gördüm aynı gün gittim ertesi gün sonra çıktı 7 haftalık hamileymiş şimdi mayısta 2 yaşına girecek 😂
daisybebek Azranurum_06 hey maşalllah bende bugün tekrar deneyeceğim artık adetim geçeli sekiz gün oldu bakalım hayırlısı artık
daisybebek SenaNil benim zaten normalde de akıntı sorunum hep vardı o yüzden bu ben de pek ayırt edici bir özellik olarak görünmüyor akıntı benim genel sorunum
Hatice_avci daisybebek benimde bugün gecikmede 8. Günümdü çok şükür oldum bugün. Test yaptım negatif çıktı iki gün soğan suyu kekik içtim oldu. Bende çok korkmuştum olmam diye oğlum daha 6 aylık sezeryan doğum bide çok zor olacaktı benim için Allah anneliği hakeden ve isteyenlere nasip etsin inşallah. Benimki birazda oğlumun meme reddinden de olabilir belki çünkü ondan sonra regl düzensizliği olabiliyormuş.