Seymaemre-asya34 Sennur2218 tek kolum çıkarip rahat edyrm ama başımda biri bekleyecek ki femuari kapatsın
Sennur2218 Seymaemre-asya34 evet yardımcı lazım tabii ki yanınıza da. Birinden rica edersiniz olmazsa.
Saitkereminannesi Seymaemre-asya34 Abimin düğününde abiye giymiştim mescidde arka fermuarini açıp emzirmistim
Seymaemre-asya34 Saitkereminannesi başka çözüm yok galiba bende öle yapayım arkanızı nasıl çektiniz snra
Seymaemre-asya34 Arabada gelirken de üstümü orda degstreyim düğün bittikten snra yolda emzrsem yol mesafesi de var uzak biri olsa takım giyerdim oh miss
Deniz3434 Seymaemre-asya34 iki parça giyinin yoksa çok zor oluyor kız kardeşimin düğününde giydim abiye çok pişman oldum arka fermuarı tamamen açmak zorunda kaldım bide yardım edende yoktu zor yani
MinikPrensesannesii Seymaemre-asya34 geçen temmuz kaynımın düğününden elbise giydim kızım 13 aylıktı sütümü sağıp biberonla verdm başka türlü olmuyo zaten 😂
MinikPrensesannesii Seymaemre-asya34 2 defa verdim ek gıda alıyo zaten aralarda da çorba püre tarzı şeyler verdim
Sennur2218 Seymaemre-asya34 annenizle olur yada başka bir bayandan rica edersiniz sorun olmaz herhalde herkes yardım etmek ister.
Seymaemre-asya34 Sennur2218 içerde olacağım için arayıp birinin gelmesi gerekiyor bakacağım kimi bulursam artık