birmelekannesi2 Bktece rica ederim canım eger kakada kan veya vucutta döküntü olursa o zman doktora götür 😊
Ada_Deniz Minikinmomu arkadaşım da öyle hala kan geliyor 2 aydır diyette herşeyi kesti bakalım bu günde başka bit doktora gittiler aramasını bekliyorum müsait olunca o da çok takıyor kafasına her bez de kan görüyor 😢
Minikinmomu pinkooo_02 içindekileri okudum yazmiyodu bende yedim lokumu bıraktığım dan beri kan yok mukus hala var
Ada_Deniz Minikinmomu kaka tahlili istemiş bir de kan değerilene bakılacakmış zaten alerji testi yapıldı deri de ve kanda alerji çıkmadı ama hala kaka da kan var tahlil sonuçları da 2 haftaya çıkarmış ben sonuçları alınca yazarım size
pinkooo_02 use_use merhaba neler tükettiniz peki kahvaltıda akşam yemeklerinde ben ne yiyeceğini bilmiyorum
Ada_Deniz Minikinmomu kaka da amip çıktı 14 gün ilaç kullandı buna rağmen kan var kaka da sürekli ama sebebini bulamadılar bu doktor da benim kızımın doktoru bir de ona gidin dedim fonksiyonel tıpla da ilgileniyor diyetler ve neler alerji yapabileceğini daha iyi bilir o istedi kaka da amip değil de başka şeylere bakılacakmış bir de kanda ona göre belli olacakmış
Alpbeybisininanasi ipekk96 hayır maaşesef devam ediypr ara ara ama diyet yaparken artmıştı, bizde diyeti bıraktık şimdi hiçbir diyet yapmıyoruz, ne kadar doğru ve sağlıklı bilmiyorum ama
saygin26 Babyfacee bizimkindede süt ve yumurta alerjisi varda diyet yapmayıp probiyotikmi kullanmalıyız bide probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz
Babyfacee saygin26 diyetsiz olmaz. Colinox damla kullandım fayda etmedi şimdi Kaleidon damla kullanıyorum yine fayda göremedim salı gün İstanbulda Bi prof doktora getircem
asiltonunmommysi oznr_mrc_umt aşırı ağlıyordu, gazı çoktu. Vücudunda isilikler çıkmıştı. Kakası yağış yapış gibiydi gürültülüydü