_anneyim henüz emdiği için anafilaktik durum yaşar mınız bilmiyorum ki yaşamasın kimse inşallah . Bizde 4 aylıkken başladı kendi sürecime göre bakıcak olursam bizde inanılmaz sesli kaka yapma, mukuslu kaka, ciltte giderek artan bir egzama vardı. Deri testi yapıldı ondada küçük olduğu için doktor bazı alerjen gözükmeyebilir dedi ki öyle de oldu
eğer deneme yanılma yoluyla sadece süt veya yumurtayla başlasam hiçbişey değişmicekti çünkü başka alerjenlerde varmış deneme yanılmayla gitseydim asla bulamazdık o yüzden. Çoklu alerjinin kötü yanı sanırım deneme yanılmayla asla bulunazmlığı derdim. Atıyorum süt denedik geçmedi bu değil o zaman yumurta deneyelim denilirdi ama yine geçmediğini görünce hadi buğdayı deneyelim denilirdi vs derken iş uzardı ama çoklu olunca dediğim gibi test sonucuna göre hepsini kestik 8. Ayda egzamalar çok hafifledi kremlerlede destekledik tabi.
Ben o yüzden önce alerji doktoruda uygun görürse ki görmeyen görmedim direk test yöntemi derdim asıl sonuçlar orda gözüküyor çünkü