2 aylık bebeğime mukuslu, yeşil,kokulu ve gürültülü kaka diye dr un önerisiyle süt alerjisi diyeti başladım.tüm süt ve süt ürünleri ve sığır ürünlerini kestim.anne sütü mama şeklinde ilerliyorduk.once aptamil pregomin aldık mamayi beğenmedi iciremedik.sonra neocat aldık onu içti.1.5 ay hiçbir süt ve sığır ürünü tuketmedim ama kakasinda hiç düzelme olmadı.gittigimiz cocuk Dru 3 haftada diyet kendini gösterir demişti ama değişen birsey olmadı.1 hafta önce tıp fakültesinde çocuk alerji prof una gittik.saydiklariniza göre evet bu alerjik bir bebek ama önceden anneyi diyete sokup alerjik ürünlerden kaça kaça yavaş yavaş aciyorduk ama şuan tam tersi durumun üstüne gidiyoruz.normal mamaya geçin,yavaş yavaş başlamak üzere kendin süt ürünlerini tüketmeye başla,kakasını kokulu mukusku,gürültülü vs olmasına takılma,şişe bitesiye kadar hergun proboyotik damla ver.bu işi proboyotik çözecek, önemli olan bebeğin genel durumudur gülüyor mu tepki veriyor mu cok huzursuz mu bunları gözlemle ve alerjik bebeklerde ek gıdaya 4 ayını doldurunca tadım 4.5-5 ayda basla ki yavaş yavaş vücudu alışsın dedi. Her doktorun bu konudaki görüşü çok farklı