Gokalp18 Minikyavrum46 evet kış bebeği olduğu için nemlendirici kullanıyoruz bide fuccidin onlarla geçirdik teşekkür ederim canım cevabın için
Babyfacee pinkooo_02 ben de 3 haftadır diyetteyim Bi değişiklik yok diye üzülüyordum meğer probiyotik kullanmadığımız içinmiş.doktoru arayıp söyledim ilacı alıp kullandıkça çocuğum rahatladı. Özellikle bağırsak tepkili besin alerjilerinde probiyotik olmazsa olmazlardandır. Siz kullanıyor musunuz? (hemşireyim)
pinkooo_02 Babyfacee üstünde probiyotik yazmıyor fakat biogai diye bitane damla acaba bu probiyotikmi canim siz hengisini kullanıyorsunuz vide siz kalsiyum vitamin olarak ne kullanıyorsunuz
saygin26 Babyfacee bizimkindede süt ve yumurta alerjisi varda diyet yapmayıp probiyotikmi kullanmalıyız bide probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz
2girlsandasonsmother Minikinmomu sut alerjisi tanisi kesinlestikten sonra 3 ay diyet yaptik sonra 1 ay boyunca ben diyeti actim yavas yavas sorun olmayinca bebekte denemelere basladik yine 1 ay suresince cok sükür 8.5 aylikken diyeti sonlandirdik bu arada ogrendigimizde 3 aylikti tabi oncesinde de vardi ama anlayip netlestirmemiz biraz zaman aldi.
2girlsandasonsmother Minikinmomu kendimde ilk hafta firinlanmis sut ve sut urunleri 2.hafta yogurt peynir 3.hafta süt bebegimde ise ilk hafta peynir 2.hafta yogurt ve 3.hafta normal devam sutu ile diyeti actirdi doktorumuz
Hazan90 Kuzucuk123 şu söyledikleriniz bana da çok mantıklı geliyor. Alerjenden uzak durarak daha fazla hassasiyet gelişir diye düşünüyorum. Benim bebeğimde de süregelen yeşil mukuslu, gürültülü kaka var ama genel durumu iyi maşallah. Huylu bir bebek.
Annesikuzusubebeki Minikinmomu merhaba canım bende süt ürünleri yumurta dana eti kuruyemişler ve paketli gıda tüketmiyorum diyetteyim diyeti açmaya başlıcam ilk olarak 1 hafta fırınlanmış süt mesela kek sonra 1 hafta pişmiş süt mesela sütlaç sonra sütlü kahve mesela sonra fırınlanmış yoğurt 1 hafta sonra normal yoğurt sonra peynir vs böyle devam et dedi doktor
MMrvumayy Annesikuzusubebeki sizin şikayetleriniz nelerdi ve diyetle düzeldi mi bende aynı sekilde diyetteyim ama şikayetlerimiz pek azalmadı sadece kakada kan ve kaka sayiisnda azalma oldu huzursuzluk devam ediyor rota aşisindan sonra iyice huzursuz oldu
Annesikuzusubebeki Minikyavrum46 peki ağlamalar huzursuzluklar ciltte kuruluk olduğu halde devam mı diyor
Minikyavrum46 Annesikuzusubebeki Onu tam olarak bilmiyorum da egzama en önemli belirtilerdendir demişti
Bugram_5 Minikinmomu ‼️Postunuzda yer varmı Linamıza‼️ ❣️Herşey Lina İçin ❣️ https://www.facebook.com/profile.php?id=100068526909734
Aybke00 Merhaba benim kızımda 2 aylık geçen hafta ishal oldu kaka testinde mukus ve enfeksiyon çıktı kakasının rengi arada yeşil geliyor ve iplik iplik geliyor süt ürünleri alerjisi var gibi duruyor gürültülü kaka yapıyor kaç gün dikkat etmeyi düşünüyorum merak ettiğim sadece süt peynir yoğurt türünü mü yenmiyor yoksa hiç bir gıdanın içinde süt olmamasına dikkat ettiniz
Babyfacee Aybke00 Süt ve ürünleri yasak canım. İçinde Süt olan hiçbişey yemeyeceksin. Mesela Tarhana çorbasında bile Yoğurt var yasak. Çikolata gibi hazır paketli gıdalar yasak. Hazır makarnaları etiketlerini oku onlarda da olabiliyor bazen
Alpbeybisininanasi Aybke00 kazein vb içeriklerde tüketilmiyor, paketli gıdalarda etiket okuyorsun canım, pişmiş ürünlerde yenmiyor hiçbi şekilde ama kendi kendine kısa sürede sonuç veren bişey değil, bizim bir arkadaşımız 1 ay yaptı kaka hala aynıydı.
Annenazz Minikinmomu bir ay sonra fırınlanmış sütle dene dedi. Bir hafta sonra da fruktoz icin meyve yiyecegim