Kuzucuk123 test yapılmadan nasıl bu kadar cesur konuşmamıştır diye düşünüyorum.
ANNELER BAKIN BU ÇOK CİDDİ BİR İŞ LÜTFEN BİRBİRİNİZDEN TAVSİYE ALARAK İLERLEMEYİN. BU ÜSTÜNE GİTME TAKTİĞİ ALERJİ SEVİYESİ DÜŞEN ÜRÜNLERDE YAPILAN BİR DURUM BİZDE BUĞDAY ALERJİSİNDE TEPKİ AZALDIĞI İÇİN VERMEYE DEVAM ETTİK VE VÜCUT YAVAŞÇA TOLERE ETTİ.
AMA BUNU HER ALERJENDE YAPAMAZSIN EVLADININ HAYATI SÖZ KONUSU OLABİLİR. KURUYEMİŞİ AĞZINA ALMASIYLA BENİM OĞLUMUN HASTANELİK OLMASI 2 DK SÜRDÜ. NEFESİ KESİLDİ , SES GİTTİ VS.
AYNI ŞEKİL YUMURTADA BÖYLEYİZ YUMURTALI BİR ŞEYE DOKUNUP SONRA ONA DOKUNMAMIZ BİLE AĞIZ ÇEVRESİNİ DİREKT KIZARTIYOR, KABARTIYOR. YUMURTAYI KAŞLA GÖZ ARASI BABAANNESİNDE KIRIP HERYERİ BALON GİBİ KABARAN ÇOCUK ANNESİ OLARAK YAZIYORUM.
LÜTFEN !!!!!! DİKKAT EDİN BU BAZEN HAYATİ SONUÇLAR DOĞURABİLİYOR.
HERKESİN YAŞADIĞI ASLA BİR DEĞİL. O YÜZDEN EMERKEN BİLE BU KADAR ETKİLENEN BEBEK AĞZINA DEĞMESİYLE NASIL ETKİLENİR SİZ DÜŞÜNÜN. DOKTOR HABERİ OLMADAN ADIM ATMAYIN.
Not: Yumurta sarısını açmaya başladık ama fırınlanmış olarak ilk gün ‘yalayarak’ başladık düşünün bir lokma dahi değil sadece dil dudak değecek şekilde yalama oldu. Ama kaka etkilendi doktorumuz devam dedi testler yapıldı kan ve deri. Hala yüksek gözükünce sadece fırınlanmış 3 yaşını geçene kadar devam edeceğiz.
Birde diyete devam ettim hala geçmedi diyorsanız belki başka alerjenlerde olabilir ona da dikkat edebilirsiniz. 1 yaşa doğru döküntüler genelde söner dedi doktorumuz ve öylede oldu bizde şükür.
çok uzun yazdım kusura bakmayın ama çok önemli bi konu