Meraklianneee kerimannesi himm anladım canım çok geçmiş olsun. Ben doktora götürdüm geçen yurumuyo diye ama hiç maueyene etmedi. Sadece değerlerine bakti
kerimannesi Meraklianneee valla götürmekle iyi yaptın norolojiye göndermediler mi genellikle geç yürüyen çocukları oraya gonderiyolar yurume beginle alakalı birsey ya
Meraklianneee Muhasebeciana B12 sine bakıldı 390 çıktı ama doktor 500 olması lazım dedi şuan iğne verdi onu vurdurcaz inşallah faydası olur
Meraklianneee kerimannesi yok bu yaptıklarını anlattım tek başına yürüme dışında herşeyi yapiyo çünkü oda değerlerine bakalım eğer değerleri düşükse halsizlik yapar yürümez dedi
piamater Meraklianneee doktor oğlum için 18 aya kadar yürümezse ratişizmden şüphelenirim demişti çok şükür tam 17 aylıkken aniden yürümeye basladı. Ama sizin çocugunuz yürüyor yaptıkları normal bence
Demetbulut Meraklianneee korkulacak birşey yok adım atmayı biliyor emeklemek kolaylarına geliyor ondan emekliyor sürekli.. Yürümeye çalışırken düşmüşse korkuyoda olabilir zamanla kemdş başınada yürür merak etmeyin
-Cedric 16 aylık oğlum. Dediğiniz gibi ayakta uzun süre duruyor , kendince 10-12 adım atıp yürüyor ama sonra emekleme aşamasına geçiyor. Koltuktan vs kendi inip çıkıyor vs. sanırım emekleme kolayına geldiğinden böyle yapıyorlar
Henakiz Meraklianneee bence sizin bebeğiniz yürüyebiliyor sadece canı istemiyor ☺️ 20 adım ne demek ya maşallah 😍 Parkta diğer çocukları gördükçe heves edip o da yürümeye başlar diye düşünüyorum. Canınızı sıkmayın. Çünkü nörolojik sorun olduğunda bu hareketleri de yapamıyorlar diye biliyorum. Ciddi bir vitamin düşüklüğü olsa patır patır emeklemezdi halsiz düşerdi. Bence yakın zamanda yürüdüğüne şahit olacaksınız. 🌸
Tugcesilam Meraklianneee eee tmm cnm yürümeye yaklaşmış benmkşde öleydi yürüme önceki sizin kıxın yaptıklarını yapıyordu hatta 13 aylıktı cok strese girmiştim sabit duruyor gel anneye babaya geliyor kısa mesafe heliyordu asla tek başına yürümüyordu bende artk bırakmıştım istediği zaman yürüyecek diye 14 ayına girmesine bi kac gün kala yürüdü
minderbob Meraklianneee bunları yapıyorsa yürümesine az kalmış merak etmeyin biraz zaman verin 18 ayda yürür mevzusu genelleme bi çocuk hazır olunca yürür gelişim herkeste aynı seyretmez bir de emeklemeyi seven emekleyerek herşeyi halleden bebekler tembellik yapıp daha geç yürüyor siz sık sık alıştırmak yaptırın.