kaymakliekmekkadayifi Zeliha27mira 12 ay 10 gunluk kızım 8500 baskada birsey demiyorum. Boyuna oranla kilosuna bakmak lazim benim kizim 72 cm bu sebeple kilosu ortalama degerde. Ve persentilde de iyi sadece kiloya bakarak zayif sisman denmez
Deletedmom_73 Zeliha27mira Evet genetiktende oluyor ama yinede doktora götür işte ama doktor da sana aynı şeyi söyleyecek canım
Mom00 Zeliha27mira cok sukur saglikli bi bebek dediginiz gibi takmamayi denicem 🌸yoksa beni cok yipratiyo bu durum
Eymosunannesi Zeliha27mira Bence takilmayin kilosu az degil ve sağlıklıysa takmayın istahszlik benim bebegimde de oluyor kanszlık var ondan olabilir diye düşünüyorum
Seseff Zeliha27mira boyuna göre çok normal kilosu bence kafanıza takmanıza hiç gerek yok kim ne derse desin🙃
Zeliha27mira Utkucan uğraşına girdim zorla yediriyorm illa alacak demedim. İkinci çocuğum bu ikisini de yemek istemediklerinde zorlamam kesinlikle ağzına zorla tıkamam heralde canm
Tosunannesi Sevde1619 normalde tek memeyi 15 dakika emmesi gerekiyor ki son sütü de alabilsin . 5 dakika emiyor ise dikkatibi başka yöne çekiyor dur
pandemibebegi Tosunannesi O ilk zamanlar için geçerli canım 9 aylık bir bebek aralıksız yarım saat memeye dikkatini veremez 😊
Bersahefem AnnaKurt galiba su gibi oluyor bebeğim ☺️Bu arada kaç aylık kaç kilo cinsiyeti ne bebeğinizin ☺️