Guneyinannesi1 Kızlar tabak ,kaşık ve önlük olan seti mi alsam? Yoksa Kase ,bardak ve kaşık olan seti mi alsam hangisi daha kullanışlı ikisine bütçem yetmiyor ilk ek gıdaya başlarken hangisi iyi ise onu alayım
Snowglobe Guneyinannesi1 ben tabak kaşık önlük almıştım. Bardağa gerek yok bence normal bardak kullanıyorum. Ve açıkçası kaşıkta çok kullanışlı değil almasam da olurmuş
Zeze4765 Guneyinannesi1 hepsi boş bi ton para veriyorsun sonra da çay bardağının altlığını yada daha küçük cam tabak kullananıyorsun, mama kaşığı alıyorsun bakıyorsun olmuyor çay kaşığı kullanıyorsun. Ben hepsini yaşadım. Gereksiz para vermeyin o parayı bir köşeye atın çocuğunuza birikim yapın daha mantıklı. Sevgiler 🤗
fresh_mom Guneyinannesi1 bence çok gereksiz hepsi kaşık alın sadece metal kaşık damağını acıtır tabak olayı gereksiz ve sağlıksız bence
Banaannede Guneyinannesi1 ucuz mama kaşıkları var e bebekte civilde şekil şekil. Oioi olmak zorunda değil. Bütçeniz yetmiyorda oioi olması için zorlamanız saçma bence. Hepsinib muadili var
Snowglobe Guneyinannesi1 zarar verdiğini düşünmüyorum. Bide blw falan yapmayacaksanız tabakta gereksiz. Eninde sonunda kendi önünüze Bi tabak koyup ona yedirecekseniz almak ne kadar mantıklı bilemem. Ben 160 TL ye almıştım bu 3 seti. Şimdi çok pahalı değmez
kaganege Kaşığı hic guzel değil önermem. Bardağından da hemen icemez. Oioi nin bir tabagi guzel o da vakumlu diye. Ama ebebekte vakumlu tabak alternatifleri de çıkmış. Oioi biraz para tuzağı gibi geliyor bana biz sevemedik hic urunlerini kullanışlı gelmedi.
Guneyinannesi1 Banaannede 2 takıma bütçe yetmiyor hanımefendi zorlasam çıkar faakat 2 takım almak mantıksızlık 400den fazla tutuyor onuda veremem yani hangisi kullanışlı ise onu alacağım
Eslemsi Hepsi gereksiz evde plastik minik cerezlik tabaklarla buyuttum ben 2de kasik aldim wee simdi ikinci bebemede onu kullancam. Marka adi var sadece baska birsey degil
Muhasebeciana Guneyinannesi1 ben tabak kasik onluk ve kase,meyve suzgeci almistim ayri ayri indirimdeyken almistim ve memnunuz. İcerisindeki kullanma talimatlarina uyarsanizda asla ve asla koku kalmiyor
avaredolaniyorum Guneyinannesi1 ben de tabağını aldım bi hevesle ama bence çok fazla pahalı çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bütçeyi zorlamaya değmez bence hiç biri. bebeğiniz çok seviyordur yemeyi falan belki o yüzden alabilirsiniz. Ama önce bebeğinizin yemesine bakın bence. ama yine de almak istersemiz kase değilde tabağını alın derim daha kullanışlı olur puzzle gibi olanlar var onlar daha iyi kullanım açısından
Melihakrds Guneyinannesi1 deneyip tecrübe etmiş biri olarak diyorum ki hepsi gereksiz. Oioinin kaşığını aldım bebeğim sevmedi wee baby nin kaşığını kullanıyorum silikon önlüğü boynunda asla istemiyor çekiştirip ısırmaya çalışıyor o önlüğü 😀 benim için özellikle blw yaparken en iyisi giydirilen kollu önlükler. Tabak desen onu da anlamadım netten almıştım ama oğlum onu bir şekilde çıkarıyor. Oioinin memnun kaldığım tek şeyi meyve sebze emziği di onu da kısa bir süre kullandik
cocomelon33 Guneyinannesi1 üç bölmeli tabağından çok memnunum birsürü tabak kirlenmiyor en azından,kaşığından memnun değilim weenin ikili kaşıkları güzel.Bardağına gerek duymadım önlüğe de gerek yok bence silikon önlükleri sevmedim koldan giyilen su geçirmez yıkayınca çabuk kuruyan önlükler güzel
HazelZM Guneyinannesi1 ben Zara HOME dan aldım oioiden daha uyguna geldi önlük bardak kase tabak ve supla hepsi 250 TL idi