Nealakasivarrr [url=https://www.hizliresim.com/slmwbgk][img]https://i.hizliresim.com/slmwbgk.jpeg[/img][/url]
Vortex Nealakasivarrr var ama flash acık mı cektiniz belki de flashtan kaynaklı alt çizgisi gözüküyor
Nealakasivarrr Elifyor ben 30 haftalık hamileyim arkadaşım tüp bebek transferi oldu 9. Gün erken gebelik testi bu 😊
Nealakasivarrr BalBademmmmmm maşallah ne güzel ben 30 haftalık hamileyim bu arkadaşımın tüp bebek transferi 😊 9. Gün bugün erken gebelik testi yaptık
Ballizencefill Nealakasivarrr geçen sene tam bugün bende hamile olduğumu böyle hayalet çizgiden anlamıştım. Gözyaşım pıt 🥲
Nealakasivarrr Ballizencefill ben 30 haftalık hamileyim arkadaşımın testi bu tüp bebek transferi oldu 😊 9. Gün erken gebelik testi yaptı. O yok bence dedi. Ama bence de var gibi… Silik çizgi bende şimdiye kadar hiç olmadı
Deletedmom5447 Nealakasivarrr yakinlastirinca sanki cok cok silik bi cizgi var gibi adetinizedaha var sanırım böyle çıktığına gore
Nealakasivarrr Deletedmom5447 test arkadaşımın 😊 ben 30 haftalık hamileyim. Tüp bebek transferi oldu bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptı 😊 o yok bence hamilelik diyor ama bence var
Nealakasivarrr pinkooo_02 dimi bencede var 😊 test arkadaşımın tüp bebek transferi 9. Gün bugün erken gebelik testi yaptı. O yok diyor ama bence gebelik var 😊
Rojdaa Nealakasivarrr Ay tüylerim diken diken. 😢 Ben de gördüm hayalet çizgiyi inşallah pozitif çıkar kanda da 🥰😍
BalkizimBaloglum2 Bebis var hayirlsiyla gözü aydin arkadasinizin benim iki hamileligimdede boyleydi ikinci cizgi
Nealakasivarrr BalkizimBaloglum2 ben hep adetten 2-3 gün sonra yaptığım için ikinci kırmızı çizgi çok belirgin oluyordu. Şimdi bu erken gebelik testi olduğu için bende bilemedim. Ben ona var diyorum o yok diyo 😊😄
Deletedmom_64 Böyle şeyler görünce çok mutlu oluyorum bende 9 yıl sonra aşılama ile hamile oldum sağlıkla gelsin bebisleri
Nealakasivarrr Deletedmom_64 amin inşallah 😊😊😊 9. Gün bugün o diyorki net olması lazımdı kırmızı çizginin ama bence net olması için erken 15. Günde falan net olur