Glsmnn Sezaryan olup hemen hamile kalanlar bir sorun oldu mu nasıl geçti süreç ? Oğlum 5 aylık acaba yapsam mı bir tane daha diyorum çünkü Fark ettm ki bu oğlumdan çektiğimi 3 -5 yıl sonra bir daha çekecek kafam olmayabilir 😂😂
Muhasebeciana Glsmnn arkadasim kizi 6 aylikken kazayla hamile kalmisti hemde ikizlere 😃 sezeryan olmustu ilk dogumuda aralarinda 15 ay var ikizlerle tek kizin cok zorlaniyor buyuturken 3 cocuk birden
Glsmnn Sezaryan olup hemen hamile kalanlar bir sorun oldu mu nasıl geçti süreç ? Lütfen başına gelen yazsın ya 😂😂soruma soruyla cevap vermeyin 😂😂
Uygrtn Glsmnn 14aylikken ben kaldım ikinci sezeryanim daha kolay geçti hemen ayaklanmistim ama cesaretinden dolayı kutluyorum seni 😁
Nazli92Alp Glsmnn daha çocuğun 5 aylık ve bi tane daha düşünüyosun maşallah yürek yemiş olmalısın 😁😁 ya da bakımında yardımcı olan biri mi var 🤔
Kalbimmm Glsmnn büyük kızım üç aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim geçen sene tam bugun büyük kızımı kucağıma akmıştım şimdi tam 1 yaşında ve kardeşi 1 ay 11 günlük 😀sezeryan doğum benimki de çok şükür bir sıkıntı yaşamadım sadece biraz yorucu ve yoğun geçiyor
Glsmnn Uygrtn ahahha bebeğim 5 aylık annemle 5 aydır iç içeyiz ya o gelir ya ben giderim aramız yarım saat hep kalırız bir birimizde . Yardımcı olduğu için annemde 50 yaşında hemen aradan çıkartayım diyorm 😂😂
ant331 Muhasebeciana ayyyyy Allah duble duble yardımcısı olsun. Tek çocukla kafayı yiyen bana karşı üç bebekli anne. Rabbim sabır, sıhhat versin 😀🤲
MerveAkty Glsmnn bende 1 sene var aralarında ikiside sezaryan. Eğer bakmak isteyen evebeynlerin varsa yapıştır geç benimki kaza oldu ama iyiki de olmuş 8 aylık oldu bile 😁
Efliniminannesi Glsmnn bende seninle aynı kafadayim ya şuan 21 günlük daha annelik yaşamadım kucağıma almadim ama çok ara vermeden bende yapmayı düşünüyorum ileriki yaslarda sezeryan ameliyatti hamilelikti hiç çekilmez birlikte büyüsünler
Seymaaa_nuur Glsmnn benimde bebişleriö 4 buçuk aylık. Sanırım hamileyim bende korkuyorum süreç nasıl olur bilmiyorum valla
MerveAkty Glsmnn 20 aylık kızım annemin kucağına gidip bana baybay yaptı dün gece 🤣🤣 bikac kere annemgilde kaldı nasıl eğleniyorlar dedeli torunlu bi görcen 😁 bakacak olan da varsa maddi olarak da olanağın varsa yap gitsin
Seymaaa_nuur Glsmnn ya öyle ama yinede korku var benim daha önceki doğumum hamileliğimde hiç normal geçmedi bu da öyle olursa naparım bilmiyorum kafam çok karışık
Deletedmom5284 Bebem küçükken bende böyle şeyler söylerdim şimdi 19 aylık hamile kalmamak için 2 korunma yöntemi + Allah’a bol bol dua ediyorum 😁😁
Muhasebeciana ant331 amin valla canim cidden cok zorlandi suan ikizler 4 tek olan 5 yasinda tek olan anaokuluna gidiyor ama bu zamana kadar markete dahi tek basina cikamadi malesef. Hadi 2 cocukla yine bi sekilde gidilir markete falan ama 3 bebeyle malesef