Aleynaa1 Perşembe günü doktora gidicem bebeğimde alerjiden şüphelenildi ki var bencede ben şimdiden diyete girdim. Bu alerji mamalarını bütün eczanelerde bulabilir miyiz sizler nasıl temin ediyordunuz
lyl0742 Aleynaa1 Alerji maması için Reçete ve Rapor yazılıyor Eczane den alıyoruz onun dışında hiçbir yerde satılmıyor zaten Rapor sayesinde tek sefer 15 16 kutu alıyoruz.
aylizinannesiii Aleynaa1 Eczane depodan getiriyor doktor yaziyor mamayi sen raporu eczaneye veriyorsun , eczane ertesi güne mamaları getiriyor alerjik olduğu için devlet karşılıyor para vermiyorsun. Bizdeki evolvia rp2 sut ürünleri alerjisi
Banaannede lyl0742 üstelik 11 kutu ücretsiz oluyır. Mamanız bitmese bile gelecek ay tüm hakkınızı alın çünkü 1 yaşından sonra devlet karşılamıyor ve aydan aya daha çok mama tüketiyor.
Aleynaa1 lyl0742 her mama almada rapor mu yazdırmak lazım yoksa bittikçe mesela gidip alabiliyor musunuz
aylizinannesiii Banaannede Bir buçuk yasinda kizim bağırsak tepkimeli alerjimiz vardi ve yuzde bütün vücutta kızarıklık oluyordu hala kullanıyoruz yavas yavas sut urunlerini açmaya basladik tepki vermezse keseceğiz iki yasina dogru
aylizinannesiii deniz-95 Bazi bebeklerde erken bitiyor bazılarında bağırsak tepkimeli olarak duruyor bizde hala hafif var doktora iki yasa kadar devam edelim dedi yogurt sut ürünü yediğinde gazlanma ve huysuzluk oluyor sadece onceden kusma ishal sivilce ne ararsaniz vardi 🥲
doruknaz deniz-95 oğlum 3 yasında hala tamamen atlatmış değil. Her bebekte bir olmuyor. ama coğu 1 yasına kadar atlatmış oluyor.
Banaannede aylizinannesiii hadi inşallah tez zamanda atlatırsınız darısı da başımıza. Benim de kızımda
deniz-95 aylizinannesiii bişey daha sorayım mı. Ben mesela 5 kutu evolvia 5 kutu alfamino yazdırabiliyor muyum yoksaa aynı mama mı olması lazım?
Prensesannesiii123 aylizinannesiii bizdede süt alerjisi var doktor raporlu mama yazınca bir kısmını mı devlet karşılıyor yoksa hepsini mi ?
aylizinannesiii deniz-95 Onu bilmiyorum canim ama doktoruna sor mama değişikliğide huzursuzluk yapabiliyor biz evolvia rp kullanıyoruz bir buçuk yıldır
Aleynaa1 aylizinannesiii doktorunuza evolvia rp yazmasını siz mi istediniz yoksa siz istediğiniz mamayı mı alıyorsunuz
deniz-95 aylizinannesiii ben her şeyi denedim. İçerse de az içiyo. Allahtan sütüm bitmiş değil. Günde 2 kez mama desteği veriyorum.