AkademiikAnne Selcukefe-1 Bende kaldım 60 da bazen 61 oluyor ama ekseriyetli 60, Leslie bende yapsam aslında fikir oldu banada sağolun. Bir de biraz değişiklik yapın hep aynı spor hep aynı beslenmeye vücut alışıyor ve artık vermiyor leslie yanında kardiyo yapın mesela
matmazelmomy Banada yardım edin bende kilo vermek istiyorum. 170 boy 65 kilo 60 olsam biraz popom gitse yetcek. Ben çalışıyorum leslie yapamam zaten gün içinde aktifim çok su içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama gitmiyor kilo
NaimeYilmaz Selcukefe-1 Resmen bu ben :)) Ben de kaldım 2 haftadır o kiloda. Havalar ısınsın sporla destekleyeceğim. Bir de detoks diyetlerinden birini denemek istiyorum ama aç kalmaya dayanamıyorum hiç belki ramazanda gider
Selcukefe-1 NaimeYilmaz ya bilmiyorum ki daha neyapmam lazım emzirdiğim için evde diyet uygulayamıyorum beyaz ekmek yerine hep kepekli yiyorum ekstra
mummy Selcukefe-1 vücut direnc göstermiş olabilir farklı uygulamalara geçmeniz lazım sosyal medyada bir post görmüştüm direnç esnasinda Dukan birasi içerek kırmıs birisi ya da yatmadan önce 1 bardak suya tarçın atıp kaynatıp için diyorlar yağ yakıyormus emzirirken de yapilabilirmis
melasya Selcukefe-1 dıyetısyene gidip tahlillerinizi yapın derim.sağlıklı kılo vermisşiniz en azından vitamin kan ve tiroidlerinizi kontrol ettirn.kilonuz neden sabit kalmıs belki öğrenebilirsinz.bu arada tebrik ederim sizi 💪
Selcukefe-1 melasya teşekkür ederim dediğiniz gibi aslında emzirdiğim için bu ara çok saçım falan dökülmeye falan başlamıştı herhalde vitaminsiz kaldım
matmazelmomy NaimeYilmaz keşke ya 😊ben sabah 20 dk akşam 20 dk işe gidip gelirken tempolu yürüyorum işimde tempolu zaten akşama kadar pert oluyorum spora dayanamam😂
Nediyebilirimki Selcukefe-1 55 kilo ile hamile kaldım 77 kilo ile doğuma girdim şuan 6 ay 11 günlük olduk 62 kiloyum hiç bir şey yapmadım bol su içtim ve salata yedim 🤣 diyet egzersiz yapsaydım şimdiye kadar çoktan kiloyu verirmişim
Selcukefe-1 eminekeskin10 yani bebeğim 5 aylık acıktıkça emziriyorum gerçi bu aralar biraz meme reddi yaşıyoruz ama etkisi varmıdır bilmem