Selcukefe-1 64 kilo da takıldım kaldım kızlar neyapmam lazım şimdiye kadar 21 kilo verdim şimdi 2 haftadır 64 kilodayım takıldı
Blueedreamssx Selcukefe-1 ayy bende merak ediyorum nasıl verdiniz ve boyunuz kaç ki o kilosa öyle kaldınız eğer 1.70 civarı ise çok iyidir
Selcukefe-1 Bety2 sporla verdim kızlar Leslie hergün yapıyorum 45 lık 5 km yürüyüş olarak çok işe yaradı
Aysecetin Selcukefe-1 Sağlıklı olman kilo vermenden daha iyi bence.. 21 kilo vermek de bir marifet. Ben de 19 kilo verdim ama bu kadar kilo vermemin sebebi tiroidmiş o yüzden sağlıklı olsaydım kilo vermesem de olurdu..
Selcukefe-1 Aysecetin evet sağlıklı olarak vermeye çalıştım inanın oturduğum yerden verebilen bi insan değilim hergün ter atarak spor yaptım ama 64 kaldım
3anneelif Selcukefe-1 ay bende de tatlı falan yok ama gitmiyor her gün altıda yememi bitiriyorum ama bakalım az gediğimle kalıyorum sadece sinirlerim bozuldu
umreyus Selcukefe-1 hergun farklı lesliemi yaptınız bide diyet şeklindemi uyguladınız beslenme düzeniniz nasildi
Selcukefe-1 umreyus herşeyi yedim emzirdiğim için boğazımdan kesemedim açıkçası ama hergün spor yaptım
Neslihanbew Selcukefe-1 bende 81 den 62 ye kadar indim ama 3 aydır 62 deyim arada yukarı aşağı 1 kilo oynuyor. 1 haftadır yediklerime hem dikkat ediyorum çocuklar uyuduğunda Leslie yapıyorum bugün de kabak detoksuna başladım çünkü gide gide 500 gram gitmiş 1 haftada
Toprak_2019 Selcukefe-1 kaç kiloydum canım bende 87 kioydum şuan 63 kiloyum ve sanki artık bende veremiyorum
Babybloom Selcukefe-1 farklı bir şey yapın, sıvı beslenin mesela üç gün. Farklı bir spor yapın. Direnci kırabilmek için rutini dışına çıkmak gerek