Muzican Herhangi bitkisel birşeyler alıp uğraşmayın.
Gümüş kapak var e bebekte. Biraz pahalıdır ama bana dua edeceksiniz. Tıpkı benim, bunu bana öneren arkadaşıma ettiğim dua gibi.
Sadece ben süreci hızlandırmak için lansinoh krem de kullanıyorum. Bunu bebeğiniz uyurken yapacaksınız.
Hemen yara olan memenin ucuna lansinoh krem sürüp üzerine gümüş kapak koyacaksınız. İnanın saatler sonra bile farkediyor. Ben neler neler denedim. Hiçbiri işe yaramadı. İlaçlar, bilmem neler…
Boşa para harcadım çoğu şeye. İnanın hiç uğraşmayın direkt gidin gümüş kapak alın
Öncesinde buralarda araştırma da yapabilirsiniz Ama vakit kaybetmeyin kesinlikle.
Öyle acıyordu ki canım, dayanamayacak haldeydim. Arkadaşım önerdi gidip aldım artık çaresiz bir şekilde. O gün boyunca size söylediğim şekilde yara olan memede gümüş kapak ile gezdim evin içinde. Sonra meme ucunu yıkadım ve bebeğimi emzirdim, bakalım oldu mu diye.. Bi baktım ki ne yara kalmış Ne acı. Gerçekten şok olmuştum. Hani o kadar şeye para verip alıp ta gümüş kapak denememek… Garipti benim için. O yüzden nerede böyle bir post görsem direkt yazarım. İsterseniz siz de post açın kullananların yorumları neler diye. Aklınıza yatacaktır zaten
Bu arada e bebekte iki tane gümüş kapak vardı, farkı neydi bilmiyorum ama ben diğerine göre 60 tl daha pahalı olanı aldım. Daha doğrusu arkadaşım pahalı olanını aldırdı. İyi ki almışım diyorum