Minikuzu Saçlarımı sarıya boyattım fakat çok yıprandı ve yıkandıktan 1 gün sonra saçlarım çalı gibi kuruyor. Protein keratin bakım falan da yaptırıyorum. Sarı saçlı analar sizler saçlarınızı nasıl nemli canlı tutuyorsunuz ne gibi şeyler kullanıyorsunuz
ReisinKizi Minikuzu benim postumun üstüne iyi denk geldi bu. Ben de sarıya boyatmak istiyorum. Ama yıpranmasından da korkuyorum
Minikuzu ReisinKizi sarı saç maalesef yıpranır ombre yaparsanız belki daha az yıpranır. Benim komple açma boyama ve aşırı kuruyor
cileklicheesecake Minikuzu elseve in mor maske ve şampuanını kullanıyorum banyodan çıktıktan sonra da loreal parisin mucizevi yağ kremini kullanıyorum cillop oluyor :)
Woody Minikuzu bence boyayanla ve kullandığı urunle alakali bu. Kimi sac rengi acilsa da kotulesmiyor
Minikuzu Nislina yandı zaten renk olmadı turunculuk çıktı bida açıcı vurdu ve saçlarım omuz hizasına geldi komple taranmıyor keşke sadece uçları olsaydı :) Woody
Nislina Minikuzu canım yanmıştır kestir biraz uçlarından benim de öyleydş banyoda tarayamazdım bile kestirdim rahatladı sonra şimdi siyahh saçlarına kurban olduğuma dönmek istiyorum 😂😂😂😂
minikcivcivinannesi Minikuzu Kendime nazar değdirme özelliğim var ama yine de söyliyicem (Allahım bu yazıdan sonra bişey olmasın) siyahtan sarıya dönene kadar 3 kere açtırdım saçımı hala bir sorun yok hiç öyle olmadı neden olmadı bende anlamıyorum. Kuaförler yanar vs dedi ama yanmadı. Hiiçççç bir saç bakımı yapmadım daha saçıma ama masallah her gören diyor ki nasıl böyle 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Herhalde saç yapısıyla da alakalı olabilir bilemedim şimdiye saçsız kalmam gerekiyordu 😂
3anneelif Minikuzu valla tutamıyorum ne kremler şampuanlar yağlar alıp para döküyorum ama hep kuru ben de bu hafta boyatcam artık az oryalli bişey yaptırcam kumral falan