ANA-HAT Sinon Saç spreyi derilerdeki tükenmez kalem lekesini filan çıkarıyor belki kumaş boyasına da etki eder deneyebilirsiniz.
Gamzee88 yaseminnduru şuan ne yapsan çıkmaz cnm leke derine işlemiştir o kadar işlemden sonra,daha cok uğraşma derim koltuğu aşındırırsın🥺
Deletedmom378 yaseminnduru mısır ununu suyla krem kıvamına getir koltuğun leke olan yerine sür birazcık ovala kuruyana kadar beklet sonra elektirkli süpürgeyle süpür 😊
Eslemsureeymen Kesinlikle Ersağ damla konsantre sayesinde evimde çıkartamadım leke yok şiddetle tavsiye ederim vişne lekesini bile anında çıkartıyor 4 yaşındaki kızım sağolsun heryerde Bi leke bırakıyor
Papatyamm1234 Asafeymeninannesi konu açılmışken bende sormak istedim yeni doğum yaptığımda malum çok misafir vardı daha ilk günden çoçuklardan biri ayakkabı spreyi beyaz koltuğuma sıktı baya bi sıktı yani 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne yaptım ne ettiysem geçmedi bi fikriniz var mı? Ne ile geçer ayakkabı boya spreyi 😣
Asafeymeninannesi Papatyamm1234 toz soda.. leke üzerine dökün ve fırça yardımıyla temizlemeye başlayın. Bu yöntem işe yaramazsa alkol bazlı bir leke çıkarıcıdan yararlanın. Alkollü ürünler bu boyaları kumaştan kolayca sökecektir. Umarım işe yarar
Deletedmom378 Papatyamm1234 yukarı da da bahsetmiştim mısır ununu suyla krem kıvamına getirin sürün süpürgeyle cektirin çünkü benim koltuğuma saç koyası dökülmüştü siyah renk her yolu denemiştim çıkmamıştı bunu uygulamıştım çıkmıştı
Toprakbey yaseminnduru silmede kullanmadım koltuklara henüz ama onun dışında çok zorlu lekerimi çıkardı hep halıdan vs. Sen en iyisi yıkamacı çağır koltuklarına canım.
Keremozaninannesi yaseminnduru arap sabunu kullanıyorum ben koltuklar için koyu renk çok belli olmuyor ama silince parlıyor yada ben öyle görmek istiyorum bilemedim 🙆♀️
Papatyamm1234 Deletedmom378 Ayyy çok teşekkür ederim ☺️ Yorumları hepsini okumadığım için görmedim, deneyecem inşallah geçer 🙏🏻❤️