Onurbunur Kızlar herkese merhaba 3 günlük anneyim bebeğimde dün 11 olan sarılık bugün 14 olmuş fototerapiye ışığa yatırdılar yarım saat önce böyle olup yarına taburcu olan var mı bilgili olan yaşayan deneyimleyen
Selinsak Onurbunur biz 5 günlükken 19 değer ile 2 gün yattık bol bol emzirin biran önce geçer inşallah 🙏
Ndrg-12 Onurbunur 18 değerle yattık bi gün sonra 14 e düştü bir gece daha yattık 10 a düştü çıktık. Tabi sonra tekrar yükseldi. Şuan uzayan sarılık yaşıyoruz 1 aylık olduk
Gokcedurusmomm Onurbunur bizde 19 la bir gece çift ışın alarak sabah çıkış yaptık sürekli sütümü sağıp şırınga ile verdim çünkü ışını ne kadar çok alırsa okadar çabuk taburcu olacaktı malum emzirmek baya uzun sürüyordu bir gece de çok şükür toplayıp çıktık
Elif3425 Onurbunur hiç üzülmeyin bizim ki 23 dü bizde Işık tedavisi gördük ertesi gün 8’e düşmüştü emzirmekten başka bir şey yapamıyoruz şimdi büyüdü 6 aylık o günler aklıma geldikçe ne gerek varmış o kadar çok ağlamışım diyorum ☺️
sedaozan Onurbunur 20 günlükken 20 değerle yattık biz hastaneye hatta odada benim yanımda fototerapi uygulandı aynı odada kaldık ve ertesi gün değeri düştü taburcu olduk ama herkes bebekte aynı şekilde mi sonuç veriyor bilmiyorum çok geçmiş olsun kuzuya 🤍
hemsireanne11 Onurbunur 18 değer ile 1 gün yattık ertesi gün değerimiz 12 olmustu. Sık sık emzirdim. 1 hafta içinde yok olmustu🌸🧿çok geçmiş olsun
Saliha03 Onurbunur Bilrubin değerimiz 17 iken yatırmıştık 1 gün yattık yanınızdaysa 1 saate emzirin kakasıyla birlikte çıkıyormuş çünkü ertesi gün 10a düşmüştü 3 gün sonraki kontrolümüz de ise 5e emmeye başlayınca hemen toparlıyorlar geçmiş olsun
Mervegem Onurbunur kan ve idrara bakarlar enfeksiyon kaynaklı tetikleyen bişey var mı diye eğer fototerapiye ragmen sarılık düşmüyorsa 1 haftalık antibiyotik tedavisi baslanır küvezde
selosunannesi Bı gece de genelde çıkartıyorlar ama emziriyorsan ya sağ ver yada mama takviyesi yap.mutlaka yoksa emin olamıyor insan en azından 30 CC icmesi gerekiyor
Balanne_ Onurbunur evet cnm benim dediğin gibi oldu üzülme hiç çıkınca saatte bir emzir bugunde sütünü sağ getir
Onurbunur Balanne_ hastanede sağdım yardımcı oldular sabaha kadar 1 saate bir şırınga ile vereceğim inşallah sabaha çıkarır
glsma06 Onurbunur bizim 12 ydi uatirmadilar ama ablamin bebegini yatirmislardi canim 3 ,4 gun sonra cikti ama ablam da hastane kalmisti 2 saatte 1 beslemisti merak etmeyin siz de kavusursuniz en kosa zamanda insallah
NilAsyaMom Onurbunur 1 günde geçmez sarılık. Benim bebeğim 2 ay sürdü . Doğar doğmaz bir hafta küvezde kaldı 2. Gün sarılık oldu. Fototerapi aldı ateşi çıkıyordu hep çünkü sıcak bi ışın veriyorlar. Gidip gelip emzirdim yoğun bakımda.