Deletedmom_21 GizemElf 38+5 de doğum yaptim nisanim geldi gece acil sezeryana alindim onun haricinde bel agrim vardi asiri derecede
Deletedmom_22 GizemElf benim akşamdan karnım ağrıyordu biraz. Sabah çok ağrımaya başladı ve tuvalete gidince suyum gelmişti😅 hemen hastaneye gittik
Deletedmom_22 GizemElf anlıyorum sizi😊 son haftalarda çoook zor olıyor , ne normal Uyku ne nırmal yürümek, herşey ağırlaşıyor Ya , bi an önce doğursam diye bekliyor insan 😅
sademinannesi GizemElf son 10 gün falan her gün şiddetli karın ve kasık ağrısı geliyordu sonra bir gün sabah uyandım tuvalete gittim pembemsi bir kanama gelmişti hastaneye gittik ve 2cm açılmam varmış hiç suyum gelmeden doğuma girmiştim
honeyybee_ GizemElf belim agriyordu ara ara adet sancisi gibi biseyler saplaniyordu cogalinca sanci oldugunu anladim onun disinda hissettim ben 1 gun onceden herkese soyledim dogurcam diye 😁
Drkn GizemElf kesinlikle bol bol yürüyüş çokça hareket ben 9 ay boyunca busekildeydim ve 4 kilo 20gr doğdu kizim normal dogum yaptım kesinlikle hareket ve son haftalrda gunde 7 8 adet hurma yemelisin
honeyybee_ GizemElf hurma yedikten 3 gun sonra dogurdum bol bol yuruyus squat haraketi yap doguma giderken strese girme en önemlisi
Drkn Ben 39+3te normal doğum yaptim 2gun sırtım ve belim çok ağrımıştı son gün kanamam olmuştu hastaneye gittiğimde 6cm acilmam olmuştu 2 saatte kucagima almıştım çok şükür
Esrmrtsbr Drkn Maşallah 🧿ağzım açık okudum valla yorumu🙂Bende 42.haftada sıfır sancı sıfır açılmayla normal doğuma alındım 8 saatte yavrumu kucağıma aldım ama ne zorlukla😑😶
GizemElf Drkn yiyorum canım hareket squat yer silip zayıflamak içim olan bisiklete bile biniyorum canım acaba sıcak suda mı otursam. Hep aklımda çok kg alırsa sezeryana alırlarsa var 🤦🏼♀️
Sabinaaa GizemElf suyum acilmisti…1.5 gun az az akti…daha sonra gece karnimda bir agri oldu ..oncelere hic olmayan bir seydi ..ogle anladim…regl agrisinin biraz daha fazlasi
Drkn Esrmrtsbr hayirlisi olsun saglicakla almissin kucagina nekadar güzel sonrasında eminim ağrı sızı kalmamistir
Esrmrtsbr GizemElf valla ben sıcak suya da oturuyordum sürekli hareket halindeydim günde 2 defa eğilip yerleri de siliyordum ama yok yani işe yaramadı kişiden kişiye fark var tabi herkeste aynı etki yapacak diye bişey yok Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Drkn GizemElf sıcak suda oturmak yerine sıcak dus alabilirsin hatta ben kanamam olduğun gün hemen gitmedim hastaneye sıcak dus alıp sonra gitmiştim sen nekadar çok hareket edersen okadar çok rahat acilman olur normal dogum sansin artar devam et bende kendimi sezaeyana hazırlamıştım son ana kadar ama açılmam çok iyi olduğu için normal yaptım ve hiçbirşey hisetmedim biranda kucagindaydi çok şükür sezaryanda olsan hep pozitif düşün cok cok hareket devam et bu sekilde
S_x_w GizemElf hafif hafif suyum gelmeye başlamıştı çok geçmeden de sancım başladı..doğumu hızlandırmak için sıcak oturma banyosu öneririm..kendinizi yakmayacak sıcaklıkta suya en az 20-30 dk oturun..son zamanlarda sabah akşam yapmaya başlamıştım ben hatta 38+4 de doğum yaptım..bir de bebek iyice kanala yerleşsin diye suquat