Havvadeniz tavuk neden yasaktı acaba? Doktorum bana liste attı onların dışında dikkat etmen gereken birşey yok dedi. Sütü denedikten sonra geçmezse yumurtada denicez. Benim bir şüphelendiğimde domates her yemekte salça var sonuçta acaba domates mi diye düşünüyorum bazen. Paketli gıdalar yasak deniliyor ama pirinç , makarna , mercimek bunlar hep paketli gıdalar. Sonuçta bahçemizde yetişmiyor. Bizim doktorumuz verdiğim listedekiler yasaklılar bunun dışında bir sınır koymuyoruz dedi. Paketli olmayan gıda neredeyse yok açıkcası. Bebeğim 4 aylık ve sanırım doğduğundan beri bişeye alerjisi var ama şuan diyete girmeyi uygun gördü doktorumuz çok şiddetli bulgularımoz yoktu. Ama son zamanlar şiddetli ağlamalar ve gaz bizi yıprattı. 4 aydır anneyim ilk anneliğimin bebeğimin ve anneliğimin tadına varamadım Allah affetsin çünkü 4 aydır hep ağlıyor. Bebektir ağlar dediler ama ekstra şiddetli ağlama var bizde sanırım alerjiden doktorda öyle söyledi. Bebeğim uyanık kaldığı sürece hep ağlıyor. Çok yoruldum☹️