Fata2014 Deletedmom_49 benim oğlumda sevmiyor bazen haslayıp yoğurtla karıştırıyorum öyle yerdenryin sizde yoğurt seviyorsa farklı gelir
SelimeliS Deletedmom_49 benim oglumda asla yemiyordu ama ben yinede bikmadan onuda sıkmayacak sekilde hep denedim 2yasindan sonra baktim biraz biraz yemeye basladi bi donem yedi sonra tekrar bıraktı simdi haşlanmış degilde yagda omlet gibi falan yapinca yiyor sürekli degisiyor yani sizinkide donemsel olabilir ara ara deneyin
Dondurmalikahve Deletedmom_49 Kucuk kucuk muzlar almistik canim onlardan 12 tane yemisti dusun 😄 bikmasin hemde fazla yedi diye kaldirdin ortaliktan Seninki hic yumurta yemiyor mu?
Aysenur-Goktug 16 aylık oğlum oda yemiyor corbalarina falan katıyorum terbiyeli o şekilde yiyor yada pankek tarzı şeylerde yiyor abimde 36 yaşında ağzına sürmez belki ona çekmiştir 🤣
kbr-frk-ysf Deletedmom_49 belli bir süre benim bebeğimde yemedi. Şimdi tekrar yemeye başladı. Israr etmeyin unutsun tadını. Tekrar başlayacaktır
theAna Deletedmom_49 oğlum da yemiyor peynir yumurta falan. omlet gibi yapıyorum içine peynir koyuyorum öyle yiyor anca.. Bir de menemen gibi yaptığım zaman yedirebiliyorum o şekilde denediniz mi?
AntiSosyallKelebek Deletedmom_49 Tamam onun için bi dönem bu :) Nefes de öyle bayıla bayıla yerdi artık yemiyor ben sucuk rendeliyorum ince ince az miktar da yada sosis Yani hergün değişik öyle az az yiyor
Deletedmom_49 AntiSosyallKelebek ah kuzum şifa olsun prensese😍 ayy kuzum kutlayamadim seniii Allah analı babalı büyütsün inşallah cooooook sevindiimmm❤️
AntiSosyallKelebek Deletedmom_49 Allah razı olsun çiçeğim ☺️❤️ Kafana takma dönem dönem yemek reddi oluyor 😚