Deletedmom_49 Kızlar yumurtadan nefret eden bir oğlum var. Pankek yapın derseniz de anca Max 1 tane yer onu da. Bu nefret geçici mi acaba? Her türlüsünü yaptım asla yemiyor yumurtayı. Bu kadar protein doluyken haliyle yememesi çok can sıkıcı.
Bebegimm1 Deletedmom_49 15 aylk yemez asla bende pekmez koyup veriyorum yapcak bir sey yok peynirde yemez sade sekilde 🤦🏻♀️
Deletedmom_22 Deletedmom_49 Emre 2 yaşında yemeye başladı ınanırmısın kuşum 😄 sadece beyazını yiyor bide , sarısını ağzına sürmüyor
kitapkurdubebeninanasi Deletedmom_49 merhabalaaaar iki istahsiz bebenin caresiz analari kulübü😫saka bir yana da kuzum bir ara hiç yemiyordu Ali Enes yumurtayi. ben de terbiyeli corbalar yapiyordum terbiyesine koyuyordum bide krebi çok seviyor ona koyuyordum öyle yediriyordum. patates tostunda tadi hiç belli olmuyor onu da severek yerdi onu da deneyebilirsin. Ya da bazen olgun avokado varsa onunla ezer verirdim sürekli çare aradığım için bir sürü yol denedim😬
Dondurmalikahve Deletedmom_49 Benim ki yemiyor 14 15 aylarından beri. Sabah bal tahin yarim yumurta sarisi karistirdim oyle yedi helva gibi bir sey oluyor zaten. Onun disinda pankek krep kek icinde yer. Her zaman bunlari yemez sıkılır.
Deletedmom_49 kitapkurdubebeninanasi kuzum bende sabahları avokado+ muz karışımı veriyorum tabağının bir bölümünde. Yumurtaya asla dokunmuyor. Olmadı sarışını karistirayim içine. Şimdi yiyo mu? Gecicidirr inşallah ya. Domates peynir yiyor sadece birde avokado muz karışımı
Ecosunanasi Bende hipp in 5 tahilllisi var ya onu yapip icine pekmez yumurta biskuvi ve muz koyuuyorum.beyazini anliyo ama sariisini icinde farketmeden yiyox🙈🙈18 aylik kizim bu arada
kitapkurdubebeninanasi Deletedmom_49 evet ya çok şükür yeniden yemeye başladı ama bi ara hiç göstermedim. yani ona göstermeden avakadonun icine ezdim patates tostuna öyle ayni şekilde yaklasik 10 gün böyle idare ettim sonra kendim yemek için haşladim tepkisini göreyim diye. elini atti az da olsa yedi derken başladı çok şükür yeniden yemeye
Ecosunanasi Evet evet her sabah bu sekilde yiyo yanina da kasar peynirini kucuk kucuk yapiyorum.onlari atiyo 🤭
kitapkurdubebeninanasi Deletedmom_49 insallah normal öğünlerini de yer de 😫 amin amin insallah ikisinin de iştahı açılır güzel güzel beslenirler🙏
Dondurmalikahve Deletedmom_49 muzu cok yiyor 2 gun once cok yedi sakladim bitti diye dolabi acip buluyor cunku.
Dondurmalikahve Deletedmom_49 Kucuk kucuk muzlar almistik canim onlardan 12 tane yemisti dusun 😄 bikmasin hemde fazla yedi diye kaldirdin ortaliktan Seninki hic yumurta yemiyor mu?