Hasrette Kızlar 37 günlük bebeğim var dün gece 1 de uyudu ara ara emzirdim sabah 5.30tan 7ye kadar uyumadı ondan sonra hep zorla kaldırıp emzirmeye çalıştım toplasan 10 dakika emiyor o da uyuklayarak devamlı uyuyor sizce bir şeyi mi var sarılığı vardı ama doktoru geçti sıkıntı yok artık dedi normalde de uyanık kalıyor uzun süre hatta bundan önce ki 3 gün gündüz uykusu yapmadı doğru dürüst neden şuan devamlı uyuyor tek başımayım ve korkuyorum
birmelekannesiiio Hasrette hiç korkmana gerek yok canım 40ından sonra değişir huyu zaten benim bebeğimde öyleydi akşama kadar uyurdu o uyusa bile sen emzir 2 saatte bir
BabyMerttt Hasrette sariliginin tamamen gectiginden emin misiniz ondan uyuyor olabilir telas yapmayin ama mutlaka emzirin..uyanmazsa altini acin o zman uyanir mutlaka emzirin 2 saatte 1
Banaannede Hasrette benim bebeğim de sürekli yenidoğan gibi uyuyordu tam 2 aylıkken. Meğer bronşit olmuş halsiz kalmış. Ateşi 37 dereceydi o sıralar. Siz de bi kontrol edin ateşini. Bişey yokda 2 gündür uykuduz olduğu için uyuyordur
mehmel54 Hasrette maşallah de kız gece uyandırma sadece 5 6 saati geçmesin doktorum bebekler 5 6 saate kadar aç kalabilirler beslemek için uyandırma demişti bence sende uyandırma ama 5 saatide geçirme benimkide öyle geceleri uyur şimdiye kadar hiç uyandırmadım bende korkmuştum ilk başlarda ama doktorumuz içimi rahatlattı şuan gece uykusu olarak çok rahat ilerliyoruz (maşallah)
Hasrette birmelekannesiiio canım normalde böyle uyumuyordu gündüz bugün bi gariplik oldu zor uykuya dalıyordu
Nefeess Hasrette 4 aylığız günümüz günümüzü tutmuyor normalde akşam 9:30 da kendiliğinden uyuyan bebeğim 20 gündür 12-1 i buluyor ağlaya ağlaya uyuyor normal yani gece gündüz ayrımı yapamıyorlar gündüz uyursa gece uyumaz haberin olsun telaş yapma
Hasrette BabyMerttt doktor test yapma gereği duymadı bir daha ebede geçmiş dedi bilmiyorum normalde uyanık kalıyor hatta 3-4 gündür gündüzleri doğru dürüst uyumadı aktif yani bugün böyle oldu uyanamıyor
mehmel54 Nefeess merhaba 2 buçuk aylık bebeğim akşam 9da yatsa da 11de yatsa da saat 1de uyanıyor mutlaka sizin aylarınızda uyanıyor mu yoksa sabaha kadar ac kalabilecek potansiyelde mi oluyor bebekler bazen burda okuyorum gece uykusuna saat 9 gibi yatırıyorlar ama sabaha kadar uyuyorlar mı ya da bu düzene ne zaman başlıyorlar bilgisizim bilginiz varsa beni de bilgilendirir misiniz 🌸
petitonunannesii Banaannede Bronşitin belirtileri varmuydi benim oğlumda 2 bucuk aylik çok uyur emmek için uyanır ama genelde çok uyur ama herhangi bi hiriltisi burun tıkanıklığı öksürük felan yok sizin hiç bi sey yokken mi Bronşit olduğunu ogrendiniz yoksa belirtiler varmiydi
Banaannede petitonunannesii sürekli kıpır kıpırdı normalde 2 fün halsiz kaldı. Alerjik oldupu için hırıltı hep vardı ama o 2 gün kesilmişti meğer balgam olmuş ciğerlere inmeden yakaladık brpnşit başlangıcı dddi. Öksürük değil de emerken tıkanıyor boğuluyor gibi oluyordu
Hasrette mehmel54 canım gece uyuması diyorsun ya misal kaçta başlıyor senin gece beslenmen ben gün içinde zaten 2 saatte 2.5 saatte bir emziriyorum bebeğim gece 12den önce uyumadığı için gece 12ye kadar böyle sonra sa 3-4 saatte bir oluyor peki senim nasıl diyelim 9da uyudu gece uykusu 4 saate bir emzirsem sütüm azalmaz mı bir de uyurken meme almıyor nasıl alıştırabilirim
mehmel54 Hasrette yanlış okumuşum canım ama önceki yazdığımı da silmeyim huyu suyu değişiyordur kimi zaman gündüz uyumaz kimi zaman hiç uyanmaz 4 saat uyur normal şeyler bunlar ama gündüz uykuları 2 buçuk saati geçmesin diyorlar gece uykuya daha rahat dalıyorlarmış böylelikle ben öyle duymuştum ama uyku düzeni için korkmana gerek yok değişmesi çok normal ve daha çok değişecek
Nihalalp mehmel54 yok canım ya ben ne zaman bebeğimi gündüz çok uyutsam rahat oluyor ve gece uyuyor,gündüz uyumadiginda gece her yarım saat kalkar.
Cennet-Eserr Hasrette endişe edecek bişey yok 2 satte bir uyandırıp sık sık emzirin. Dengesiz olurlar 2 buçuk aya kadar birgün bi bakmışsın hiç uyumuyor ertesi gün hiç uyanmıyor
Nefeess mehmel54 Merhaba aslında 2. ayın ilk haftasından sonra çok güzel düzen kurmuştuk kızım kendisi kurdu ben de devam ettirdim aslında akşam 9:30 da kendiliğinden uyuyup sabah 9 a kadar uyanmazdi ama gece 2 kez acıkır kimildanmaya başlardı ben hiç deliksiz uyuduğunu hatırlamıyorum şuanda da geç uyuyor ama biz yine gece 2 kez uyanıp emiyoruz 4 saat uyanmadan uyuduğunu hatırlamıyorum mama verip uyutsam da genelde aynı saatlerde uyanıp emiyor bizi 12. hafta atağı mahfetti gece gündüz uykuya ağlayarak dalıyor 😕
Nihalalp Hasrette aclık kan şekerine naktirdimiz mi doymuyor mu acaba?benimkine 40i çıkana kadar hep uyurdu ama 40 bitti uyku da bitti belki o da oyledir
Hasrette Nihalalp doymasa ağlamaz mı zaten bu aralar çok güzel emmiyor ama çişini falan her altını açtığımda yapmış oluyor bakalım pazartesi tarttırıcam doktoruna
mehmel54 Nihalalp hmm ya bilemiyorum işte bende instagramda okuyordum daha yapamadım sen daha iyi bilirsin bebeğinin durumunu tabi
Nihalalp mehmel54 bende kayınvalidem,esim,görümcem,komşum gibi kocakarı zihniyetine inananlardan duydum ve eşime aksinin doğru olduğunu göstermek için yaptım sağolsun bebeğimde onayladı beni
Biri1 Hasrette benim bebeğimde o zamanlar 2 gün gece gündüz kıpır kıpır fazla uyumazdı sonraki 2 gün gece gündüz uyur yada uyuklardı.Yani önceki günlern yorgunluğunu atıyor bence