Emelli Tgc9 merhaba , benim de oğlumun sol böbreginde var.7 aylıkken 7 mm di. Pandemi girince erteledik. Suan 17,2 mm.tahlillerini yaptırıyoruz bönrekte bi sıkıntı yok. Şimdi de idrar yoluna baktıracagız. Hiç bir belirtisi olmadı.
Tgc9 Tosiliko Hamileliğimin son haftasında 1.5 mm di sadece 1 böbreği böbrek fonksiyonlarına bakıldı temiz çıktı ultrason çektireceğiz gelişimi güzel bir belirtimiz yok bunun için merak ettim
Tgc9 Emelli Hamileliğiniz de mi o kadardı yoksa doğduktan sonraki 7. Ayında mı ? idrarımıza bakıldı bizimde o da temiz çıktı
Gizemhzl Emelli 17.2 mm için parankşm kalınlığı kaç ve kaçıncı evre hidronefroz denildi ? Çok ilerlemiş birden fazla doktora gösterdiniz mi
Emelli Gizemhzl orta şuan gösterdm. Çogu tahlili yapıldı temiz.son olrak retrograd sistoüretrogrfi çektircez. O da temiz çıkarsa koruyucu antibiyotik e başlayacaklar.
Gizemykara Gizemhzl benim bebegimde var sol bobreginde şuan tedavi görüyoruz böbreğini kurtarmaya calisiyorlar
Tgc9 Gizemhzl Hayır bulunduğumuz bölgeden dolayı hemen çektirme fırsatımız olmadı tetkikleri yapıldı temiz çektireceğiz
Gizemhzl Tgc9 hangi tahliller yapıldı ve temiz çıktı? Yani diğer yapılacak tahliller usg dan daha zor . Usg yapılmadan ne tahliline bakıldı?
Gizemhzl Emelli parankşm kalınlığına milimetrik bir değer verilmedi mi?birde 4 evresi var grade kaç sizinki? Sizi korkutmak istemem ama ben ağ çapı 10 mm ken doğum yaptım 15 m oldu . 10 mm üstü takip 20 den sonrası cerrahi düşünülür ve sintigrafi çekildi 15 mm olmasına rağmen kapalı ameliyat oldu hala açık ameliyat adayı. Kanalda darlıktan dolayı aylık takipte . 1 mm bile büyüse acil açık ameliyat olcak veya bir kez bile enfeksiyon geçirse . Hiç enfeksiyon geçmişi yok aylardır stabil yinede carsamba günü yeni bir çocuk ürologuna gideceğim sizin durumda şüpheli geldi
Gizemhzl Gizemykara siİnki kaç milim benim yavrum 13 atlık doğduğundan beri çok ciddi bir takipteyiz, bende fizyoterapistim zaten hakim olduğum konulardı şimdi merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz Bilgim dahilinde yardımcı olurum