Gzd Kızlar, bebeklerinizin uyurken çoraplarını çıkartıyomusunuz? Sağlıklı olanı çıkartmakmış ama ayakları soğuk oluyo, çorap giydirincede 30-40 dakkada bi uyanıyo🤦🏽♀️Ne yapıcağımı şaşırdım
Yahyaaliannesi Gzd ben çıkartmıyorum. Yazin bile çıkartmadım sadece citcitli badi ve çorapla uyuyordu. Cnlu ayakları soğuk oluyor.
Elifsu Gzd 6-7 ayı geçtikten sonra çıkarabilirim ama şuan gaz sıkıntıları olduğu için çıkarmamak daha iyi. En azından şu kış bitene kadar
Sulegorkem Gzd ince patik çorap giydiyorum eğer ayaklı tulum giydirsem veya uyku tulumuna koyduysam siydirmiyorum benim kızımın ayakları çok çok terliyo çünkü Odasının derecesi güzel oluyo ama üstünü sürekli açtığı için giydirme ihtiyacı duyuyorum
Gzd Yahyaaliannesi yaa ben yazın hiç giydiremedim, ama şimdi havalarda soğuyo gerçi odası 24 derece ama ayakları soğuk, hasta olurmu böyle 😕
Gzd Elifsu evet gaz sorunu varsa giydirmek manıklı, biz 5.5 aylık olduk gaz problemimiz kalmadı şükür😌
Gzd Nereidd biz yeni doğduğu zamanlar öyle yapıyoduk şimdi 5.5 aylık olduk, tek kat çorabı zor giyiyo🤦🏽♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gzd ya valla ben giyindiriyodum çünkü gece uzerini çok aciyo hemen hasta oluveriyo 😊
ElaveBadeninannesi Çoraplı alt pijamaları var biz onu kullanmaya başladık sıcak tutuyor ayağından çıkma sıkıntısından yok çok kullanışlı
sevcan hiç çıkarmadım çünkü ayakları soğuk oluo hep sonra kakası yeşil oluyor üşüyor ayaklardan.. şuanda çorap artı patik giydiriyorum el örmesi.