Sevo97 Kızlar bebeğim 23 günlük 6 günlükken sarılık oldu degerimiz sınırdaydı ışın tedavisi gördü birgün sonra çıktık allahın izniyle meme ve mama ile besleniyor 3 saatte bi açıkıp ağlıyor fakat gözlerimizdeki sarılık hala geçmedi ne yapmam lazım
Farahzeynep Sevo97 benim kızımın da 1 ay dolduktan sonra gözleri geçmişti, 2 saatte 30 ml mama geri kalanında emziriyordum. Gözler en son geçiyor, kilo almaya başladıysa ayı doğduğunda gözleri de düzelecektir 🥰
Besteee Sevo97 benimde aynı şekilde 19 günlük bizde bi gece ışın aldık şekerli su veriyorum hala vermeye devam etsem mi diye düşünüyorum sadece gözlerinde hafif kaldı bende endişeleniyorum
koncuy69 Sevo97 Canim oncelikle 2 saate bir emzirmem lazım. Bir de şekerli su içir benim bebeğim 40 gün dolduğunda bile vardı. Benim geçti arkadaş bana demişti ise yaramış onlarda da..
PrensesAnnesi1 Serbetli su icirmistik biz 2 cay kasigi. Yinede ne kdr dgru bilmiyorum ynlis bilgi olmasn. Annemler icirmisti 😊 2 saate bir bol bol emzir canim hastanede cok canini yakiyolar bebegin surekli kan aliyolar biz evde gecrmstik sariligi 2 3 gun sonra gecti
Sevo97 PrensesAnnesi1 evet malesef bi gün yattı ama ben mahvoldum ellerinden kan fln almşlar hep mosmordu
ayaz07 Sevo97 en son gözlerde bitiyo zaten sarilik bende yaşadığım icin biliyorum cok zor benimki de 5 günlükken küvezde kalmisti bir gece gecer hepsi cok sükür Allahim dermansiz dert vermesin
Sevo97 Farahzeynep maşallah bende emziriyorum ama yetmiyo doymuyo memeden sonra 60 cc mama veriyorum bazen hiç emmiyo o zaman 90 cc içiyo
Sevo97 Farahzeynep inşallah geçer çok küçük olunca insan herşeyden endişeleniyor malesef sarılık ve kaka sorunumuz var
Elfida Sevo97 canım saat başı emzir. Sütüm gelmiyor deme mutlaka emzir. Ancak o şekilde geçer sarılığı
Farahzeynep Sevo97 ben de çok üzülmüştüm sarılık olduğunda ağlamaktan sütüm kesildi, ışın tedavisi aldı, sabaha kadar ağladım. Ama geçiyor, yenidoğanların neredeyse hepsi sarılık oluyor 😌