Elifim46 Kızlar biz korunmuyoruz ama hamile kalmıyorum ilk çocuğum da ameliyat oldum tüplerin tıkalı olmasından dolayı şimdi de mi aynı sorun oldu acaba sizde ya da çevrenizde böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba
crazymommy Elifim46 Ay bilgim yok canım. İnşallah rabbim hayırlı zamanda istedigini versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸🌸
Pelloo Elifim46 Bende hamile kalamıyorum 😞 emzirdigim için süt koruyormuş doktorum öyle dedi. Klomen verdi yine olmadı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
monimom Ilsiki sonrası hemen kalkma ve belinin altına yastık koyup yükselt ben evlendiğim de bilmeden kalkıyor dum bunu duyunca denedim o zman hamile kalmış dim
Elifim46 Pelloo bizimki daha uzun kızım iki yaşında doğru düzgün korunmadik ilk zamanlar dikkat ettik sadece ama olmadı
geceuyumayanne1 Pelloo Malesef süt korur diye bişey yok emzirirken bile hamile kalan o kadar.cokki benim doktorum bile korun süt korumaz dedi sen korunmuyormusun
Pelloo geceuyumayanne1 korunmuyoruz ikinciyi istiyoruz. Doktor klomen verdi emzirdigin için hamile kalamıyorsun dedi.