BirGolgi Deletedmom_61 bizimkini yere yatırdığımda hep yüzüstü dönüyor sonra kızıyor beni geri çevir diye :) bu aralar yatarken kollarından kaldırıp oturtma hareketi yapıyorum gittikçe kolları kuvvetlendi şimdi kendi zorluyor hatta bazen ayağa kalkmaya çalışıyor. Ufaktan mama sandalyesine kısa aralıklarla oturtmaya da başladım
Acars Deletedmom_61 4 ay 13 günlük sırt üstü yattığında dönüyor ama bi kolu altta kalınca onu kurtarmayı beceremiyor gülmeye başlıyor😅 oyun halısında oyuncaklara uzanıp tutuyor ağzına götürmeye çalışıyor bu ara salyası çok damakları kaşınıyor diş bekliyoruz
Deletedmom_61 BirGolgi oy maşallah tam kaç günlük bizimkide kafayı kaldırıyor emzirme yastığına koyuyorum bildiğiniz oturur gibi oluyor ama nesnelere bilinçli uzanmiyor uzansada bilinçli değil gibi dönmüyor süt ustuyken bacağını atıyorum yana doğru o zaman dönüyor yan koyunca bazen zorlarken yüzüstü dönüyor ama sinirleniyor sonra
BirGolgi Deletedmom_61 4 ay 13 günlük dünden beri uzanma davranışı başladı. Sünnet oldu oturma banyosu yaptırıyorduk sudaki oyuncağa uzandı şok olduk. Sonra önüne birşeyler koymaya başladım onlara da uzanmaya çalışıyor ama daha çok yeni :)
Cihan47 Merhaba benimde 4 ay 15 günlük bilinçli olarak neler yapabiliyor bebeğiniz ismini tanıyor mu ismine dönüyor mu
Acars Cihan47 ismini tanıyor seslendiğimizde bakıyor babası seslendiyse eğer gülüyor babacı olacak sanki
frambuaz Acars aynı sey bızde de varya nasıl gecer bu alıskanlık hıc bılmıyorum gece olunca zombi gıbı oluyorum
Acars frambuaz bende uyku süresini uzatmak için ne yapabilirim düşünüyorum ama çözüm bulamadım sadece anne sütü alıyor. Banyo yapıp uyuduğunda çok nadir ilk 4 saat uyuyor sonra yine 2 saatte bir kalkıyor 🥺
frambuaz Acars yine banyodan sonra 4nsaat uyuyormus senınkı bızde oyle bısey hıc olmadı 😃ben mama da veriyorum gece mama yiyor ama yinede aynı 2 saat olmadan bıle bazenleri kalkıyor
Yengecanasii Deletedmom_61 bugün 4 aya giriş yaptı 1 aydır ellerini çekip kalkmak istiyordu şimdi baya baya yarım mekik çekiyor oturtudugumuzda poposunu ileri atıp kalkmk istiyor ben doğduğunda günden beri egzersiz yaptırıyorum ona bağlıyorum
efelettin 4 ay 4 günlük yarım dönmesi var, kafasını kaldırıyor, oyuncaklarına uzanmak istiyor heyecanlanıyor. İsmini biliyor ve elleri sürekli ağzında :)