Elifff789 Kızlar alıp.deneyen var mı canım çekti reklamını görünce baktım çoğu kişi kanlı çıktı dışı çok citirdi tadı kötüydü yazmış daha önce alanlar varsa tavsiye eder mi 😂🙋
Gzdzeynep Elifff789 lezita çıtır kova almıştık çok güzeldi bimde satılıyor migroslarda da bulursun. a101 den alışveriş yapmamayı tercih ediyoruz ürünler kötü çıkıyor. ben fırında yapmıştım gayet iyiydi tadı
ant331 Elifff789 fırına atmıştım bende çok az yağla. 3 çeşit var içinde büyük olanı çok sevmemiştim diye hatırlıyorum. O biraz bana ağır gelmişti dış katmanı herhalde. Ama diğerlerini çok sevmiştim
JackDaniels Elifff789 Ay böyle hazırlar hiç güzel olmuyor ya. Bence kendin paneleyip kızartsan çok çok daha güzel olur ve ne yediğini bilirsin en azından😂
Nesrincente Elifff789 Vala binden almıstım sanki ben kanlı falan değildi de abartılacak gbı de guzel gdlnemıstı bana gecen sene almıstım bıda almadm
JackDaniels Elifff789 Yapmaaa kız bi un bi yumurta bide galeta ununa buluyacaksın üşenme😂 oiiyy nasıl canım çekti😂 gel ben sana yapayım hemen
Elifff789 JackDaniels nerdesin hemen 😂 valla yapmaya yaparım da bebiş hiç durmuyor bide hazıra kaciyim daha önce hiç almadım böyle hazır şeyler ondan merak ediyorum 😂
Selin1234 Elifff789 ben a101 değil ama bim in komi alıyorum ve çok seviyorum çok güzel bugün yine yapicam ondan