ZeynepinAnnesiiiii Rabbim yardimciniz olsun bizde fecen sene 900 fu simdi 1100 oldu daha gecen ay vir alt katinizi 1400 e tuttular talas anayurttayiz
Kayseriyaglamasi Dilekcsgn biizm binada var ev sıfır 8.kat 2000 tl ama çok güzel daire tavsiye ederim bide sıcacık hobi bahçesi de var otobüs tramvay dibinde
Kayseriyaglamasi Kayseriyaglamasi binanin Kendi hobi bahçesi var ve tertemiz düşünün derim sahibi yurt dışında çıkartmaz öyle kolay kolay
Dilekcsgn Noname21 var buluyoruz fakat memur şartı istiyorlar senelik peşin istiyorlar oda maalesef şu devirde çok zor
Kayseriyaglamasi Dilekcsgn yavuz selim harikalar diyarı karşısı bu kumarli arkası bilirsin belki eşime sorayim kim veriyormuş bir
Dilekcsgn Kayseriyaglamasi çok iyi olur gerçekten bir öğrenin siz 🤗🤗eğer sahibinden kiralarsk belki fiyatta yardımcı olur
Kayseriyaglamasi Dilekcsgn yavuz selim yaz sahibinden filtreye mahalle olarak tek tane zaten cam balkonu duşa kabini vestiyeri falan var çok güzel yer hem arkadas oluruz ve sicakik ev
Dilekcsgn Kayseriyaglamasi evet baktım şimdi eve daha önce baktım güzel ev ama emlakci olunca sıkıntı biraz depozito falan istiyorlar oda bizi çok zorlar
Kayseriyaglamasi Dilekcsgn bizde verdik ama degdi birinden bulduk hemen geri verdik şuan ev sahibinden ev bulmak çok çok zor bide emlakçı hemen istemedi elinde oldukça at dedi öyle yaptık
Dilekcsgn Kayseriyaglamasi emlakci aynı emlakci mi aceba çünkü sanmıyorum elinizde oldukça at diyeceklerino ev çok güzel gerçekten çok beğendim
ZeynepinAnnesiiiii Kayseriyaglamasi merhaba esim kocasinan belediyesi nde mulakata gitti şoförlük icin santiyeside erkiletten eger oralarda biyerde calisirsa sizin dediginiz ev erkilete yakinmi ben pek bilmiyorum cunku oralari haritasa yakin gorunuyorda