expelliarmus Hanımlar bebeklerin kaçıncı aydan sonra kilo alımı yavaşlar ? Yani mesela 4 aylık bi bebek ayda kaç kilo almalı ?
Kader_cinar expelliarmus ilk 2 ay 1.5 aldı 3. Ay 1 4. Ay 600 gram almisti 6. Ayda da 4. Aydan sonra 1.100
Wanderlust expelliarmus ilk uc ay hizli 3.aydan sonra 200-600arasi hic almayabilir de 600den fazla alabilir de ama ortalama 200-600 arasi normal kabul ediliyor
delirmeceler expelliarmus dün doktor kontrolündeydim bebeklerim premature normal doğuma göre 5 ay 13 günlük düzeltilmiş 2,5 aylıklar ve doktorumuz bu aydan sonra yavaş yavaş kilo alımı durucak dedi haftalık 100-140 arası kilo alımı yeterli olur dedi
expelliarmus Kader_cinar 4. Ay 600 gram mj aldı ? Bizim de ilk 3 ay 1 er kilo almıştır 4. Ay 600 gr aldı yani meme reddi de var ona Mı bağlı düştü kilosu yoksa normal mi büyüdüğü için anlayamadım
expelliarmus Wanderlust teşekkür ederim bizim de ilk 3 ay 1 er kilo alıyordu 4. Ay 600 gr aldı. Meme reddi başladı ondan mı azaldı diye üzülüyordum:/
Wanderlust expelliarmus yok endise etmeyin zayiflarsa sorun ama az da olsa kilo aliyorsa endise edilcek bir durum yok ki zaten ust seviyeden kilo almis 🧿