Tubamelekkk Ayvalık devlete doğum yapan yada yakını doğum yapan var mı nasıl bir süreç izliyorlar ilgileri nasıl doktorların hemşirelerin lütfen yazarsanız çok memnun olurun
Babybloom Tubamelekkk doğum yapmadım ama dedemi hastaneye kaldırdığımızda imkanları yeterli olmadığı için hemen Edremite yönlendirdiler. Edremit çok mu uzak size? Orası daha teşekküllü bir hastane sanırım
Tubamelekkk Babybloom hmm doğum yapan anneler memnun mu acaba ben burhanşyede oturuyorum da yakın hastaneleri araştırıyorum
Nuracar Tubamelekkk Pazartesi günü edremit devlet hastanesinde doğum yaptım aşırı 3 gün hastanede de kaldım aşırı ilgili ve iyilerdi. Hala hastane arayışınız varsa eğer
Tubamelekkk esracoban10 hayır canm 2 hamileliğim adanadan geldim buraya bana da en yakın Ayvalık geliyor burhaniyede oturuyorum nasıl yaparm hangi doktor iyidir bilmiyorum ilki normal olmuştu Buda inşallah normal olur
Oguuu26 Canm ben Edremittenim Balıkesir şehir hastanesinde yaptım doğumumu kesinlikle tavsiye ederim o kadar memnun kaldım kii ne körfez ne devlet hepsi foss yanında
Tubamelekkk Oguuu26 Balıkesir şehir hastanesi bana epey uzak kalıyor canm ben Burhaniye de oturuyorum
esracoban10 Tubamelekkk ilk doğum nerde yapmıstım bende adanalıyım sayılır bayramda ordayım tatlım ilk hamilelikten kaç günsonra gebe kaldın ki balıkesir ne zaman geldin yeni mi
Oguuu26 Tubamelekkk e bende Edremitte oturuyorum ama gitmiştim valla rahatım için tabi vasıta yoksa sıkıntıda varsa git bence
Tubamelekkk esracoban10 Adana da özelde yaptım şuan buraya geleli geçen sene Ağustos da geldik şuan kızım 27 aylık benm 😂
esracoban10 Tubamelekkk balıkesir merkez yazlığım var küçükkuyu uygunsanız yazları geliyorum konusmak isterim