Nislina AlEs ocean microfer bunu öneririm sağlık ocağının verdiği aşırı ağrı yapıyor karın ağrısı felan
Damlali AlEs ben kullanıyorum canım 8 gündür felan ferrum verdi bize ama son bikac gündür gazı var gibi sanki ikiniyo bide 3 gündür adam akıllı büyük abdestini yapmadı damladan mi oldu bilmiyorum eğer yarında yapmazsa kesecem bikac gün deniycem bakalım
___ Ben kullanmadım yorumlara baktım bazı bebeklerde huzursuzluk falan yaptı diyenler olmuş kullanmadım sadece d vitaminini kullanıyorum doktor kemik gelişimi için önemli mutlaka kullan dedi
_Evlatcennetkokusu_ Bende kullanmadım çünkü büyük tuvaletini 4 günde bir yapıyor doktorumuz kullanma dedi daha çok kabızlık yapar 7. Ayda kanına bakıp öyle karar veririz dedi
Damlali Umayy16 peki ne kullanmamız gerekiyor canim kabız olmaması için ferrum verdi bize sağlık ocağındaki doktor bikac gündür kullanıyorum ama gazı var gibi sanki ısınıyor özellikle emerken ve 3 gündür adam akıllı büyük abdestini yapmadı Damladan mi ki acaba
istanbullugelin34 Damlali damladandır bana sağlik ocaği verirken söyledi kabiz yada isal olursa kes eczaneden özel olanlarindan al ver dedi ama bize bişey yapmadı
Mehtap23 AlEs kullanıyorum doktorum kilosuna göre kullandedi bende kızım 6 bucuk kilo 6 damla kullanıyorum. Bence kullanmalısınız. Huzursuzluk yapsın ama sağlığı yerinde olsun . Bşzşmde ilk iki gün mızırdandı ama şimdi sorun yok 5 ay 20 günlüğüz.
Linosh Abcdef her gün 1 ml kullaniyorum doktorunuz ya da eczaciniz bebeginize göre dozunu söyleyecektir
Glsn7581 Syyyy nasıl veriyosunuz acaba aç karnına mi 4.5 aylık bugün başladım damlattim direkt tükürdü.pecete ile sildim simsiyah boya gibi