Esra-muhammed Bebeğim sadece sağ göğsümdn emiyor sol olanı bir türlü tutmadı bu zamana kadar tek bir meme ile besledim
-ArelinAnnesi- Esra-muhammed Bende aynı şekil de kuzum sağ mememden besleniyor solu emmiyor mama takviyesi de yapıyorum ben doymuyor çünkü 🙄
Kayra14 Esra-muhammed ben sadec sol göğüsümü alıyor sağ göğüsümü aldımı midesi bulanıyor kusuyor zaten artık sağ ğögüsüm de sürüm çekildi
Eminneee Esra-muhammed Benim bebeğimde solu almadı ilk baştan bende sağ memeye yatırır gibi yatırıyorum o zaman emiyor biraz zor oluyor ama
Esra-muhammed -ArelinAnnesi- bende mama veriyordum günde iki kere falan ama az veriyordum çok gazlı bir bebek doktor mama verme dedi
oyku_rana Benim sağ göğsümden hiç Süt gelmedi en fazla 10 15 damla 5 aydır hep sol göğsümden emziriyorum sadece kilo alımı simdiye kadar iyi geçti umarım böyle devam eder
Livanaz Esra-muhammed benimde öyleydi başlarda annem çözüm buldu şimdi linclenecem burda ama onlar sayesinde bebeğim memeye döndü şekerli su damlatıyodu göğsüme öyle alıştı gitti ama çevremde bu durumu yaşayan arkadaşlarım var tek göğüsle besleyen sadece çok iştahlı bı bebekse yeterli gelmiyor mama desteğiyle devam ediyolar
clrs Livanaz çok normal bence linclemeue gerek yok. benimde tutmuyordu mamayla gogus kısmıma sürdük sola yatırır gibi yatırdık onu emiyor zannetsin diye sağı da öyle tutmaya başladı alışıyor bi kaç gün sabret bence
-ArelinAnnesi- Esra-muhammed valla canım ben sütüm yetmeyince mecbur veriyorum benim doktorum da hiçbir sıkıntı yok çocuk zaten anne sütünden alıyor dedi aç kalmasi daha mi iyi dedi mantıklı yani 😅
Kayra14 Esra-muhammed 3 ay 11 günlük şuan gelişimi güzel şükür bir sorun yaşamadık zaten küçük doğmuştu. Oğlum
Eminneee Esra-muhammed bebek emdikçe veya sağdıkça çoğalır pompa felan varsa sağıp dondurucuya at ilerde ihtiyacın olursa kullanırsın canım
-ArelinAnnesi- Esra-muhammed 2 ay 5 günlük oğlum SMA OPTIPRO kullanıyorum 3-4 saatte bir mama meme karışık veriyorum bazen acıkmasina göre değişiyor ama 4 biberonu geçmiyor
Hilalderin Esra-muhammed cnm bende solumdan emziriyorum cogunlukla yani gunde 10 kere meme veriyorsam 7 si sol gogustendir.Cunku digerinin ucu cok olmadigi icin tutarken zorlaniyor ve canimu cok acitiyorr