momma her bebekte alerji olsyı malsef farklı. Çoklu besin alerjisi bebek annesiydim 9 aylık birsüreçten geçtik biz. Benim kızımda kusma kakada mukusla başladı sonra kakada kanla olayın içine girdik40 günlüktü. Şöyle bir örnek vereyim size benim eltiminde 8 aylık bebegi var sürekli aglıyor gaz sancısı çekiyordu alerjiyle ilgili dışardan gözüken hiçbir belirti yoktu. Ne kakada kan ne kusma ne mukus. Birgün telefonum çaldı ve acil alerji uzmanınızn numarasını veririmisin bana diye neyse verdim gittiler falan deri testi yaptılar guluten, yumurta beyazı, havuç, kereviz, kako, akar alerjisi herşey çok yüksek çıktı. Bir aydır diyeteler çocuk yeni yeni kendine geliyor. Yani demem o ki size benim kızım belirti verdi ama eltimin bebegi vermedi amabenim kızımdan daha çok yüksek alerjisi çıktı. Lütfen ek gıdaya kadar bekleyin ek gıdaya geçince bebeginizi daha iyi gözlemlersiniz. Birde probiyotik hiç ara vermeden hergün kulanmanız gerekiyor. Birde alerji şurubu var zaditen bir doktorunuzla görüşün sorun.